I've got stories






En helt vanlig eftermiddag.

Idag hade vi en jätte lång dag, slutade 16.00, det kanske inte låter sån sent för vissa, men för mig är det jätte sent, usch! Skönt iaf att jag inte har någon träning idag. Måste plugga engelska med, har förhör imorgon på mer än 100 glosor, det är väldigt mycket för Erikas lilla hjärna som får jobba på högvarv!
Men just nu ska jag bara ta det lite lugnt framför tv:n och kolla på 2½ men. Gud vad knäpp han lille killen är, Jake tror jag att han heter.


Where have you been?

Slutade tidigt idag, vilket är väldigt skönt att göra eftersom det är måndag, och ingen gillar måndagar för det har bestämmt! Haha.
Hur som helst så passade jag på att spendera lite av mina money, det blev lite inpuls inköp, men det sägs ju att de är de köpen man är mest nöjd med.







Köpte en till klänning som var kortare och randig, fick inget bra kort på den, men det var ett kap kan jag säga, den kostade 50kr, och det var verkligen ett inpuls köp, den bara hänge där utanför omklädningsrummen, jag prövade den inte ens utan bara slängde upp den på kassa bänken.

I'm sorry, sorry! Please forgive me!

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag nu, men jag har ju varit helt koncentrerad på att komma igång med skolan, och vara vaken på lektionerna och gå och lägga sig i tid. Inte för att jag har lyckats helt, och har redan somnat en gång på företagsekonomin. Men min helg har varit toppen med en härlig blandning av mys och röj. Fredagen var det mys och film med Hanna, och lördagen var det röj hemma hos josefin. Tog lite bilder från face:









Så där fick lite bilder från helgen.

Highway man, Young dad, Desperdo och mycket mer.

Sitter hemma hos Hanna, slutade för en stund sedan. Vi ska ta 17.17 pendeln in till Göteborg, så först blir det middag och när våra magar är fulla och humöret är på topp rullar vi nog in på Liseberg, tränger oss fram i publiken, slänger oss upp på scen och tar över!
Haha, nej. Vet inte hur kvällen kommer att sluta, men vet att vi kommer att ha det toppen!
Tar med min kamera, så det blir nog lite bilder från kvällen, som ni får se imorgon.
PussPuss

All the crazy shit we did that night. Those will be the best memories.

Bilden väcker mycket minnen. Vill gärna lägga in en bild på andra sindan bordet, så ni kunde se vad de skrattar åt, och som vi kommer att skratta åt i hela livet. Men om jag lägger in bilden på andra sidan bordet, tror jag inte att jag överlever morgondagen... Haha, så ni får fortsätta fundera.


Back to school

Tillbaka till skolan idag då, fett onödig dag, då man bara fick sitt schema som man redan hade sett på hemsidan, sedan fick vi skåp och så var dagen klar. Såklart fick jag nedre skåp, men antar att jag inte ska klaga eftersom jag inte är 1.99... Men det suger ändå!

Ser fram emot fredag då jag och tjejerna och får se vilka som följer med ska gå på Hoffmaestro på Lisebrg. Det är iaf planen, så det ska bli kul.

I feeling... I don't know


Stripes


1. Klänningen kommer från H&M
2. Tunikan kommer från GinaTricot
3. Tröjan kommer från H&M
4. Bustiern kommer från H&M
5. T-shirten kommer från TopShop
6. Örhängerna kommer från TopShop 

The future's is in our hands.

Det blev en kvällsfika igår med Hanna och Josefin, chai te och mycket strunt prat.
Idag befinner sig Hanna och Josefin i skolan, men jag börjar imorgon. Herregud... Imorgon.
Gud vad fort allt har gått, men jag känner ändå att jag har hunnit att göra allt som jag har velat. Jag har ju till och med jobbat i fyra veckor, vilket jag nästan har glömt av nu. Ikväll ska jag äta middag med Josefin och Hanna igen och sen ska vi kolla på bio. Det blir Inception, den verkar lite knepig, men Hanna sa många som hade sett den sa att den var jätte bra. Så ni får en resentation av mig senare då.

Det blir ett toppenavslut av lovet med mat och bio med mina babes!
Och här är de!...

Josefin och Hanna


I think I love you...


Get a little outta line!



Även om hösten inte riktigt är här, kan jag inte låta bli att kolla lite på kläder till hösten. Man måste ju vara väl förberedd! Så här får ni lite insperation så ni också kan vara lika förberedd som jag.

Baby, don't put your love on me. Because I'm trying to find myself in the darkness.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn. Hur bra är hon inte? Älskar att hennes texter har ett budskap. Hon får en att tänka om lite, och tänka mer på livet.

Idag gick jag upp i ganska lagom tid... 09.30, tycker att det är helt okej, måste börja vänja kroppen på att gå upp tidigare nu, vill ju inte vara som en jädra zombie när skolan börjar, även om risken är stor att det blir så ändå. Men igår köpte jag iaf en kalender, så jag kan hålla koll på mitt super upptagna liv (haha) sedan köpte jag två skrivböcker med. Mycket fina var de, och jag är nöjd med inköpen. Känns så himla konstigt att man inte kommer att vara yngst på skolan längre. Men det kommer ändå att bli skönt att börja skolan igen, komma tillbaka till alla rutiner.
Jag tränade igår med för första gången på lite mer än en månad, gud var jobbigt det var, och regnet bara öste ner på oss, när vi stod där i vattenpölarna på fotbollsplanen. Hur skönt var det inte att ta en varm dusch efter träningen då? Herregud!



Är de inte jätte fina?

Mitt nya iPhone skal fick komma med i bilden med.



Jag har samlat allt.

Tänkte att jag skulle visa några av många utav mina inköp från USA.


Felix&Erika


Sommaren-09 Min underbara Felix!

Jag drömmer om en framtid.

Vaknade hemma hos Jasmin idag,och när vi skulle smyga ner och äta frukost och titta på TV sådär på morgonkvisten, så gick inte det för där låg det en kille och sov... Två mycket chockade tjejer i trappan kan jag säga. Ett bra sätt att börja dagen med, haha. Har inte gjort så mycket mer idag är att kolla på One Three Hill med Jasmin. Nu ska jag kolla på simhopp med mamma tänkte jag, fattar inte hur de får till de trixiga hoppen, inte något för en klumpeduns som mig! Tydligen höll min morfar på med simhopp, men har inte ärft hans talanger...


Love in the summer.

Det blev middag hemma hos familjen Gustafsson, efter maten åkte vi till hamkrogen och sjöng glatt med i alla låtarna. Några knepiga blickar fick vi allt, och stötar av "misstag". Somnade vid 03.30, och nu är jag pigg som en nötkärna!

 

We are calling out

Nu ska jag ner till våran båt, och hjälpa pappa lite. Ikväll ska vi äta med våran andra halva till familj, sedan ska jag nog till Elin och träffa lite klasskamrater nu innan skolan börjar. Herregud jag börjar ju på torsdag, och inga nya skriv böcker eller något har jag köpt, får fixa det i veckan.


We are the people who rule the world!

Har precis packat ur min väska från Varberg, med en massa minnen i för livet. Det var fem dagar av svett, blod och tårar, nej inte riktigt så... Mer fem dagar av skratt, galenskap och underbart sällskap!
Har haft det hur bra som helst i Varberg med mina tjejer, långa nätter och nakenbad.



Mot Helsingborg, sedan Varberg efter det.

Mot Helsingborg, sedan Varberg efter det.


Jennifer Aniston

Kolladepå Jennifer Anistons nya film på planet till USA, the bounty hunter. Men måste faktiskt erkänna att den var sådär. Men hur som helst är Jennifer en av mina favoriter, hon är så otroligt vacker, så tänkte att jag lägger in lite bilder på denna underbara.



Get back to where you once belong

lägger upp de sista bilderna av USA



RSS 2.0