Pusspuss

Som vissa vet blev ju min favorit väska slut på Modekungen, men nu när jag var och kollade på H&M:s nya vårkollektion så såg jag en väska som ser mycket, mycket lovande ut. Men nu ska jag kolla på Nikita.

Är det fel att titta på vårkläder såhär i kylan?


By the way

Bild som Hanna tog på mig innan shoppingen. Min nya hatt, som är ett kap från mellandagsrea by the way.

what a lovley wheather

Glömde jag att nämna att jag och Jasmin stack ut och åkte tefat idag, jag har en kommentar och den är...

SKIT KUL!!
Bildena talar för sig själva.



Jag har gett dig allt, och jag har ingenting kvar...


I hear in my mind all of this music.

Jag vet at jag inte har bloggat på ett tag, men jag har en grymt bra ursäkt. Julafton heter den, och MELLANDAGSREA! Alla mina krafter har gått åt rea, och som jag har shoppat! Ska lägga ut bilder, om ett tag... Imorgon ska jag in med Lisa, Hanna och Josefin. Så tänkte att jag skulle ta lite bider då. Så tjejerna får bara stå ut och sminka sig mycket då, för alla ska banne mig vara med på mina bilder! Om jag inte gissar fel tror jag att våran shopping kommer att avslutas i Haga på ett super mysigt kafé med gigantiska bullar!
Sen till min nyårsklänning,,, som alltid är klänningen med stort K. Men i år hade jag mycket is i min mage och hittade en på mellandagsrean. Årets klänning blev faktiskt svart, hade tänkt ha en färgglad, men får har massa färgfulla accessoarer. Och på toppen av allt var den världens kap! Herregud... 

det är okej att spåra ut.




Where do you go when you're lonely?


Cause there is no guarantee that this life is easy.


Julkort

Här är vårat julkort för i år, är grymt nöjd med resultatet.


En varm bild mitt i kylan.


I swear this is true


respekt till alla tjejer som hängt med sen dag ett, ni finns i familjen där mitt blod flyter fett.


Jag och Hanna för 2 år sedan tror jag, herregud!..

Jag och Lisa, längesedan?...

Jag och Josefin

Jag och Jasmin

oversize


Super-duper lycklig just nu!

Just nu är jag super-duper lycklig, turen har vänt sig och mina skor har kommit tillbaka. Nu ska jag bara vänta tills julafton och sen är de mina! ( min egen jultomte mamma, beställde hem dig till mig precis! )


my life, my way of living.


Words can't explain

Tänkte att jag skulle lägga upp en väldigt duktig kille på det mesta! Här är hans sång som han har skrivit till hans tjej. Och jag vet vem det är! Mohaha!
Renny Svennberg.

Take me back


I love when it's all too much. We will never be anything but loud!

Hemma och en aning utslagen från Innebandynatta igår. I vilket fall slutade vi på 4:de plats, och jag är exremt stolt över mina lagkamrater! För ni som inte vet vad Innebandynatta är så ska jag försöka förklara. Det är en cup som vem som helst får ställa upp i, i år var det lite mer än 30 lag med tror jag. Sedan har man gruppspel och går vidare, och vidare. Man spelar hela natten beroende på hur långt man går också, själv kom jag hem 05.25 igår, kändes grymt härligt! Haha. Eftersom jag kom hem så sent igår, vaknade jag för en timma sedan tror jag, och jag har fortfarande inte kommit igång med dagen. Planerna för dagen är att kolla på brosans innebandy match, och sedan ska vi iväg till gäster, och natten spenderas nog hos Jasmin.

Oj, Herregud. Nu var jag nära på att glömma skryta lite med! Jag gjorde tre mål igår, tre mååål! jag? Var i chock kan jag säga! Haha.

Det känns helt rätt!

Jo men lugg känns faktiskt rätt på mig! Har ingenting att göra på info. layouten, så detta gjorde jag, haha


Inte jätte pigg

Sitter i skolan nu och är sådär pigg. Senare idag blir det FeB prov och jag har jätte ångest för provet, på fredag blir det innebandynatta, så det blir nog inte så mycket bloggande i helgen.

Pepparkakshuset, vilket underverk!

Som ni kanske vet så gjorde jag, Oskar och mamma ett pepparkakshus i helgen. Vi kunde inte komma på hur vi skulle göra ett vanligt pepparkakshus, för först blev mallen för liten och sedan för stor. Så vi bestämde oss för att göra ett höghus. Själv blev jag väldigt nöjd med resultatet. Så jag tänkte att ni skulle få se bilder på underverket.

Julklappar till moi?

Nagellacket finns på H&M
Kjolen H&M - 179kr
Tights Topshop
Tröja Gina Tricot - 149kr ( vill ha stor storlek, så man kan ha den till strumpbyxor. )
Tröja Gina Tricot - 249kr ( vill ha stor storlek, så man kan ha den till strumpbyxor. )
Kjol H&M - 199kr

Gårdagens outfit


Kom på besök i mitt egna vinterland.

Idag har vi bakat ett pepparkakshus. Just nu sätter vi ihop det och det går sådär. Har precis druckit upp min varma choklad efter att vi har varit ute och åkt stjärtlapp, hur kul som helst!

Gårdagens Julbord

Lite bilder från julbordet igår,jag hann inte ta på den super goda maten för då hade de plockat undan, så ni får nöja er med lite bilder på något ännu bättre!

Julbord

Ikväll blir det julbord på Onsala Herrgård med hela familjen och farmor och farfar. Ska bli jätte mysigt och gott, min mage kurrar, men jag har bestämt mig för att jag inte ska äta innan julbordet!

Gårdagen

Igår så hade vi öppet hus på Lindälv så det blev en ledig dagför oss, tackar man för!
Men rätt som det var på eftermiddagen när jag låg i mina mysbyxor och kollade på mitt favorit program Project Runway, så ringde Jasmin och undrade om jag ville följa med på Idol gen repet, klart ville jag det så jag slängde på min andra kläder på seriöst en minut, och sedan sminkade jag mig i bilen. Många stora tack till Jasmin! Och min favorit var där och sjöng i pausen, gissa hur glad jag blev när hon kom upp på scen... LINNEA!!

RSS 2.0