the town


Due date

Istället för film hemma blev det bio för min del, såg The Due Date. Den var jätte rolig, rekommenderar den verkligen. Blev inget engelska pluggande idag för min del, men jag får göra det imorgon istället.

Just nu, vill jag leva

Dagens planer är att slappa, plugga lite engelska. Tjata på pappa om att göra en brasa, och tjata på resten av familje att kolla på en film nu i vinterkylan. Men just nu kanske det blir en promenad.


L.O.V.E


I'am very sad, really sad

Gud vad ledsen jag blir nu, jag  har bara världens otur! Ni vet ju kanske att jag hade två favoriter i år, det som jag mest av allt ville ha, som skulle förgylla min vardag. Jag hade hittat båda sakerna på internet, skorna på Nelly och väskan på Modekungen. Och nu när jag ska gå in och kolla till dem. Så finns de inte kvar båda två är borta, kunde inte en sak vara borta bara så man kunde trösta sig med den andra, men nejnej! Nu är båda borta, försvunna, slut, de finns inte kvar, jag tror att jag dör, VAD SKA JAG GÖRA?!


Bhuhuhu...!!

Insperation-Animal


Gårdagen

Gårdagen spenderades hemma hos Caroline med Elin och Carolina. Det blev jätte god mat som jag och Caroline gjorde sedan massa godis och chokladfondy ( stavning? ). Allt detta goda åts upp framför Idol, och min favorit, den ända profilen i Idol åkte ut, Linnea!! Om jag får säga vad jag tycker, så tycker jag att Minnah har gjort sitt nu i tv rutan, och nu kan hon åka hem och sticka och klappa på sina katter! Haha.

Men vill bara tacka tjejerna för en toppen mysig kväll!


Min upplevelse av Grease på Aranäs


Här kommer bilder från Grease konserten på Aranäs. Jag fick till och med gå back stage och kolla in smikrummen och danssalen och till och med gå ut på scenen. Alla var jätte duktiga!




Jasmin och jag, stjärnan i showen helt klart!


Breaking news!

Jag har kommit med en ny kategori. Små detaljer tänkte att det bara skulle vara bilder, på saker som jag ser ur min kameralins.


Usch

Är så sjukt trött! kom knappt upp imorse. Och sen när jag kommer till skolan får jag veta att hela vårat nätverk är nere. så det finns inte mycket man kan göra då... Åhh vad trött jag blir jag kunde legat hemma och sova nu i mina varma säng! USCH 

Grease

Nu ska jag snart åka och kolla på Jasmin när hon de andra estet treorna ska uppför Grease, ska bli jätte kul, jag ska ta med min kamera, så ska jag filma och ta lite kort om vi får några bra platser. För övrigt hade vi tre inställda lektioner idag, så jag slutade jätte tidigt idag. Annars har jag övat på spanska, har ju ett litet prov imorgon med bara en massa glosor nästan!

Mina favvisar!!

Mina favoriter, de står helt klart längst upp på min julklappslista!

Här finns inga brustna hjärtan.


I hear in my mind.

Jag hade ju tänkt att jag skulle ta massa bilder på fredag, men det blev helt enkelt inte så. Istället får ni en outfit bild på mig från igår. Hela släkten på pappas sida åkte in och åt tre rätters och firade min Farfar. Kvällen var jätte mysig, och sedan när vi alla hade åkt hem kollade jag och mamma på en film på 5:an, kom inte ihåg vad den hette, men den var jätte bra, så där får ni ju ett film tips om ni kan lista ut ett sätt på att hitta filmens namn.
Titta mina super fina röda naglar!
En bild från i fredags i väntan på bussen.

I never loved nobody fully.

Sitter på svenskan nu, nästsista lektionen. Uppgiften är att göra om en medeltida historia till en artikel. Grymt svårt och jag har haft super dålig koncentrationsförmåga hela dagen, jätte konstigt men jag kan bara inte komma på något, det poppar lixom inte upp något i mitt lilla huvud det är helt tomt. Fast jag är nog inte ensam om att inte hitta på något att skriva för hälften av klassen sitter inne på facebook ser jag nu, så ångesten minskar genast en aning.

Godmorrón, Godmorrón!

Godmorgon, jag är inte pigg som en nötkärna. Men längtar till eftermiddag då jag ska få träffa Josefin och Hanna.

I tried to hold this down, but I can't

Nu går jag och lägger mig med tusen tankar som snurrar i mitt huvud.

Det står skrivet i panna att man väcker en ångest när man släcker en annan.

Vi var ju så fina!

But for tonight.

Sitter och kollar på min kusins blogg. Hur fina kort som helst har hon tagit! Ni borde gå in och ta er en titt och bara njuta. Min kusin heter Ann förresten och hon bor i huvudstaden Stockholm. Men nu ska ni inte vara kvar här, gå in och kolla på hennes blogg nu... NU
Här är hennes blogg.

I'm sorry


Träning

Har precis tränat medel med Annika, är jätte slut i kroppen och nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon ska jag träna spinning och efter träningspasset ska jag hem till Josefin med Hanna, och senare under kvällen blir det kanske att vi åker till Alex. Tänkte att jag skulle försöka vara lite duktig fotograf imorgon, och langa upp en outfit bild på oss alla tre. För övrigt tror jag att vi kommer tagga till Toves nya album. Hur grymt som helst!
Men nu ska jag slänga mig in i duschen sätt på vatten och dricka te, och slå mig ner framför TV:n.

Julklappar till mig?

Är det för tidigt att göra en önskelistan eller? I vilket fall har jag gjort en. MUMS!

I never loved nobody fully. Always one foot on the ground and by protecting my heart. I got lost in the sounds



....

I'm not in the mood....

Massa mys, högar med mys!

Sitter hemma hos Linn, har precis ätit potatis med sås, blev en liten misslyckad kyckling och jag får väl ta på mig detta. Ikväll blir det bara massa mys med Frida och Linn. Kvällen erbjuder oss Dear John och Taken. Har sett båda filmerna innan så det blir en härlig repris!
Såg att det var någon som tyckte att min nya frisyr var ful, personen ifråga är så feg att den inte vågar stå för vem den är. Vad ska man säga kan inte hjälpa att jag ser bra ut. Haha!

Soppa sen OTH med Jasmin

Nu ska jag äta soppa med mamma sen ska jag ner till Jasmin och kolla på OTH. Har suttit och kollat på massa kläder, det som suger är bara att det inte finns här i Sverige. Kanske ska jag beställa dem, får se. Men nu vankas det soppa!

Ska jag falla, då ska det finnas tid att falla fritt.

Satt och kollade på Elin Klings blogg, hon ha lagt upp några bilder på plagg från H&M nya kollektion, blev direkt förälskad i denna klänningen.

WTF=!

Vad är grejen med detta väder?! När jag tittade ut i morse så haglade det, och inte lite heller?!
Farmor, farfar och kusin Hugo var här imorse, de hade med sig fika, inte helt fel att starta dagen med en bulle och små kakor, haha.

I love this place. But it's haunted without you. My tired heart is beating so slow


Where do you go when you're lonely


So, for tonight, I'll stay here with you

Sitter och drar fingrarna i mitt nya korta hår, känns så konstigt men jag är jätte nöjd. Dagen har iaf spenderats med Hanna. Vi passade på att ta en runda på Kungsmässan, så såklart kunde jag ju inte gå från Kungsmässsan tom hänt, så det blev två klänningar och ett par handskar. Skulle köpt ett paraply men inte kunde jag veta att mitt trogna svarta fina paraply skulle bli vindens nya offer, nu är det begravet någonstans i en papperskorg i Kungsbacka. Väl hemma blöta och ett paraply mindre så kollade jag och Hanna på en film, sen blev det hemfärd.

Gillar inte hösten, den tar mina glada känslor ifrån mig och mitt paraply. Gillar inte att det är så mörkt, känns som det aldrig blir riktigt ljust. Just nu känns allting väldigt mörkt och ruggigt. Och jag hatar att det är så, hatar att jag känner så. För jag vill inte känna så.


the moon, get to you


On top of the world.

Sitter och väntar på att top model ska börja, såg på reklamen att de ska vara vampyrer idag. För övrigt är jag helt slut i hela kroppen och orkar knappt röra mig, jag och Lisa tog verkligen ut oss på gymmet idag. Sedan blev det massa The Hills avsnitt. Önskar Lisa en trevlig resa till Rom också. Imorgon ska jag klippa mig och träffa Hanna.

Somewhere


Out of my mind.

När jag vaknade idag visade alla mina klockor olika tid. Fick panik, såjag fick spring upp och sätta på TV:n för att se om jag hade försovit mig eller var uppe jätte tidigt. Idag ska jag komma ihåg att boka klipptid med, nu har jag bestämt mig och det långa ska bort! Ska lägga in massa före och efter bilder när det väl är klart. Men först på listan står nu gym. Sen mysa med Lisa innan hon åker.

Känns jätte konstigt att det är lov, och när det är skola igen då har man gått mer än hälften av höstterminen. Sen när det är vinterlov, då har man gått hälften av gymnasiet. Sen så ska man börja bli vuxen och leva. Mycket underligt känns det måste jag säga.


RSS 2.0