It never been easy.


helgen

Helgen kan sammanfattas med tre ord One Tree Hill. Har varit hos Jasmin och vi har kolla på OTH hela helgen, vi drog fram madrasser tog undan tv bordet och sov framför tv:n. Man får ju passa på, helgen har verkligen varit hur mysigt som helst!

Imorgon ska jag och Lisa in och gymma, sen ska vi ha en mys kväll, och titta på massa sorgliga filmer, kanske? Får se om Lisa gråter hon brukar oftast skratta åt mig när jag sitter och storbölar, haha hon är hård som sten.

Men nu ska jag och mamma ta en promenad, känner att jag behöver lite luft.

I'm still here, But it hasn't been easy.


before the transformation takes and bloodlust tanks and crave gets slaked

My mind has changed
my bodys frame but god i like it
my hearts aflame
my bodys strained but god i like it


At night when the stars light up my room, I will be sitting there by myself.

Imorgon blir det matte prov. Blir så trött på mig själv när jag pluggar, för det känns som det bara går in och sen ut lika fort. Känns ju helt meningslöst att plugga då... Vid åtta ska jag och Jasmin träna, skönt att röra på sig och renas huvudet lite. Det är nog det bästa som finns när man har mycket i huvudet, träna. Tror att det skulle bli något gympaaktigit idag. Blir säkert jätte kul.
Förresten är jag så sjukt trött på detta väder, blåst och regn är inte en bra kombination, för jag vill ju använda mitt paraply, men idag tror jag att det vände sig ut och in tre gånger, jätte pinsamt! Haha, men jag får väl bjuda på det till alla människor i Kungsbacka innestad som fick sig en rolig syn, när jag försökte att vända tillbaka det.Haha, många fighter blev det och luftmadrasserna.

Somewhere far away


OTH

Sitter hemma hos Jasmin och kollar på One Tree Hill. Ömskar att jag också hade en pojkvänn som Nathan! Blir lite avensjuk på något konstig sätt på Haley. Men nu ska vi fortsätta kolla och jag ska försätta drömma om Nathan! Haha

And boy, looking back I see. I'm not the girl I used to be. When I lost my mind, It saved my life...


Hard work work, hard work work.

Idag blir det ju bio med tjejerna. Men innan det så ska jag träna, första inomhus träningen för i år. Ska bli kul, min teknik är ju inte på topp så antar att det blir många skratt idag. Nästa vecka har vi två prov, matte och historia, känns lite tungt men jag har ju ett underbart lov att se fram emot efter det. Igår var jag hemma och bara tog det lugnt kollade på Idol, tycker inte att Vargen skulle åk ut! Det är min åsik, sen funderar man ju på vad Josefin tänkte när hon satte på sig sin outfit till eftersnacket. 

Men nu måste jag börja packa för träningen, ska in och hjälpa min bror att hitta en vinterjacka innan. Så får hoppas att vi hittar någon annars kommer han ju att frysa ihjäl i vinter, man har ju hört att den ska bli ganska kall...  


Snö?!

Hur knäppt känns det inte att när jag tittar ut genom fönstret så snöar det?! Herregud, är det verkligen redan vinter, jag som knappt trodde att det hade blivit höst än? Så nu blir det på med vantar mössa och halsduk! 

 


Would you like some tea?


Godmorgon för alla er som sover!

Sitter på digitaltskapande, och tills idag skulle jag ha tagit en massa bilder på drogmissbruk, och gissar hur många jag har tagit?... 0 Jag har inte ens tagit en ynka bild, vad trött jag blir på mig själv! Men tänkte att jag får ta de i helgen. Så nu försöker jag att gömma mig bakom min dator, och funderar ut en bra ursäckt, typ min kamera blev snodd?! Haha, på lördag ska Lisa, Hanna och jag gå och kolla på "I rymden finns inga känslor." Så vi tre ska ha en riktig myskväll!


del 3 av Barcelona


del 2 av Barcelona


del 1 av Barcelona.


skolan

Sitter i skolan, och ska kommma på en ghots story, går ju sådär måste jag säga. Sitter hellre och lyssnar på Linn när hon sitter och nynnar brevid mig!
Kom ju hem från Barcelona i måndags och tänkte att jag skulle lägga ut bilderna när jag kommer hem, men nu ska jag försöka skriva!

Barcelona...3...2...1... let's go!

Sitter och lyssnar på min grymma musik, Caroline tycker att den är deprimerande men jag tycker att den är jätte bra! Orkar inte packa, men jag måste. Ska bli skitkul att åka, men tänk om jag blir rånad?! Får vara försiktig. Är avensjuk på Frida som har fått en söt lite valp... Måste verkligen börja packa nu! Och spanska prov imorgon, måste plugga och måste packa.

Ni kan ju tänka på mig imorgon vid sju tiden på kvällen för då sitter jag på planet, och lämnar alla mina problem bakom mig för fem dagar. Bikin det måste jag ju packa ner såklart! Och strumpor så jag kan lägga mina pengar i, kan ju lägga det i BH:n med, jag får ha lite av varje i båda. Herregud, nu MÅSTE jag packa!

Ses om sådär fem dagar kanske!

Pusspusspusspusspusspusspusspuss...

Hoppas att min brud är där!


Musik spelande hemma hos Jasmin.

Sitter hemma hos Jasmin och lyssnar på gitarr spel från Renny har precis ätit massa tårta och kakor, och magen är fyll i alla hörn. Jasmin fyllde 18år igår, herregud, min Jasmin har blivit så stor, det känns hur konstigt som helst. Känns som det var igår vi sprang genom häcken mellan våra hus, och hoppade på hennes studs matta och kom nya lekar varje gång. Men nu är Jasmin en stor tjej och jag önskar henne Grattis i efterskott här på bloggen.
Igår var jag hemma hos Johanna på tjej middag, kvällen var mycket kall men mysig. Vi satt och åt av Johannas mästerverk till matlagning och snackade i hennes vita vardagsrum med massa fina detaljer i, som alla de kamerorna de hade på sin hyllor, eller de fina färgglada vinglasen på bordet i bakgrunden spelades Johannas hångla-spellista i en mysig volym. Det luktade pasta och kryddad kyckling mixad med en härlig hemma doft. Besök fick vi med under kvällen, och volymen höjdes i Johannas vardagsrum. Några stannade och vissa inte. Kvällen var bara toppen! Tackar för det Johanna.
Men om jag ska bort från dröm atmosfären hemma hos Johanna så har jag ett prov framför mig på onsdag, sen åker jag till Barcelona! Ska bli hur skönt som helst! Växlade lite pengar idag, så nu har jag Euro så nu är jag redo att möta de vimmliga folkfyllda gatorna i Barcelona.

yeah, yeah, yeah...

Sitter och sjunger med min bror vid min sida som pluggar spanska, jag kan väl nöja med att det blir en pluggfri dag idag. Tänkte också säga till alla er som är trötta på detta äckligt kalla väder, så åker jag på onsdag!! Ska bli jävligt skönt måste jag säga!

Men imorgon blir det plugg på spanska, har ett stort prov på onsdag innan jag åker som sagt...!

Lördagkväll, sitter ensam på öde perong nynnar samma sång...Klassfest i lördags.

Hemma hos Sussie.

Hemma hos Sussie.


F.r.i.e.n.d.s

Är hemma och är sjuk, har kollat på Friends hela morgonen. Jag kan bara inte slita mig från TV:n... Men ikväll har jag bestämmt att jag ska vara frisk för då ska vi alla i fotbollen gör något kul. Man ska ha tåliga kläder, så jag natar att vi kanske ska brottas i lera eller nått. Men nu ska jag fortsätta kolla på Friends, Ross ska snart gifta sig och det kan man ju inte missa!


RSS 2.0