himmlen är vit som papper

Nu ska jag slänga köttfärs i stekpannan och laga lite mat till min bror. Senare ska jag nog ner och säga hejhej till laget, ska inte träna idag eftersom ostiopaten har sagt till mig att jag inte får springa eller hoppa. Lite jobbigt tycker jag som gillar att hoppa runt i skolan, men jag får håll mig då.

Sen så håller jag mina tummar så hårt jag kan för att Sussie ska komma till att börja på Lindälvskolan!!!


Every time I look inside your eyes, I know how I am...



Tänkte att jag skulle visa min outfit för dagen. Det är de nya byxorna som är hur sköna som helst!



Take me I'm alive
Never was a girl with a wicked mind
But everything looks better when sun goes down

You know, you make me wanna die
I'll never be good enough

Taste me, drink my soul
Show me all the things that I shouldn't know
And there's a new moon on the rise




L, Le, Le, Le... LOVE


Falling out of love is hard, but tell them I was happy.

Blev så arg imorse när jag skulle ta bussen till min Ostiopat, så hann inte ens min buss komma in på stationen innan mi bytesbuss åkte, åhh gud vad arg jag blev, jag var jätte nära på att bara ställa mig coh skrika ut av ilska över hela Hedestation, mensom tur va samlade jag mig liteoch fick halvjogga bort med min ona rygg, och svullna benhinnor. Svettig blev jag också av joggingturen, så det fanns litesvettdroppar i pannan och på ryggen när jag nästan sprang hela vägen fram till reseptionen. Men resten av dagen var bra. Vilken var tur eftersom jag var som en tickande bomb på morgonen.

Men just nu sitter jag och kollar på Idol, och oj vad lik Elin är Robyn. Hon måste ju ha tagit lite insperation av henne, I don't blame her, för Robyn är ju GRYM!



Lite lika är det väl, eller?


Nattinatti

Det blev muffins som bakverk idag hos Jasmin, barngympa och massa avsnitt av OTH. Imorgon blir det ingen sovmorgon för Erika inte, ska upp tidigt till OStiopaten, får hoppas att det blir bättre med min rygg, men nu ska jag nog nana. Nattinatti!

At Jasmins place.

Är hemma hos Jasmin nu och väntar på att våran mat ska bli klar. Vart annan måndag är vi hemma hos henne och sen hos mig, så lagar vi mat och samlar på oss massa krafter och tålamod för barngympan som är på måndagar. När jag kommer hem sen måste jag skicka in en inlämning med, råkade skicka till fel mailadress, så det blir någon annan som får en grymt bra uppsats om Ullared, haha. Den personen ska känna sig lyckligt lottad!
Men nu verkar det som om maten börjar bli klar här, så jag ska väl hjälpa till lite, så Jasmin inte bara känner att jag kommer hit och slappar och hon får slita! haha

Lördag kväll.

Lördags kväll spenderades med Hanna, och gnäll från båda håll, massa app-nedladdningar till våra telefoner. och prat som aldrig ville ta slut.


My weekend.

I fredags sov jag hos Jasmin, vi kollade på OTH hela natten och åt massa gott. På lördagen så åkte vi in till göteborg och shoppade lite. Tänkte att jag skulle visa min nya inköp.







Till sist en bild på min underbara Jasmin!

Little details


Lanvin

Visste ni att Lanvin kommer att designa kläder till H&M, det har varit bestämmt länge nu, men tänkte att ni skulle få se videon på mannen bakom allt. Måste säga att han ser för mysig ut, med breda svarta bågar och en fluffig stor fluga.





Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå och det hörs på stegen när du går. Men jag är vaken hela natten.

Tänkte bara tipsa om en jätte smart grej. Alla tjejer som har varit på fest med högaskor måste ju förstår hur det känns i ens fötter efter ett tag, herregud vad ont det kan göra! Och då hittade jag dessa som inte tar någon plats alls i väskan, och det ser faktiskt ganska bra ut!



Om ni vill kolla hemsida så finns det en bra här.


What if you could say, hey let's talk!

Origenterade idag i nästan två timmar, jag och Jakob kom bort, gick vilse i skogen så vi stod och kramde massa olika mysiga träd och fick massa koda i håret.
Nej så var det inte eftersom Jakob är en tävligsmänniska så när vi hade varit i skogen i 45min och fortfarande inga hål i vårat lilla papper så ville han fortsätta, och tillslut efter lite mindre än två timmar hittade vi tre kontroller på nästan en kvart. Sen var vi nöjda, och vi skulle hinna tillbaka till mattens sista tio minuter, så då bestämmde vi oss för att avsluta vårat letande. 
Efter matten var det fotboll med tjejerna i klassen, måste säga att de var jätte duktiga och jag är super stolt över dem! Så nu sitter jag, eller inte sitter jag är en slapp hög i soffan och är hur trött som helst! Planen är att bara ligga framför TV:n resten och kolla på Superstars, Skåne fruar och Kungarna av Tylösand. Jag och bror min har paxat TV:n hela kvällen nu, så mamma pappa det är bara att accept it!

För övrigt har jag fortfarande ont i ryggen och i mina ben. Men hoppas att det blir bättre. Tänkte att nu på hösten hade det varit så mysigt att ha någon att krypa ner under täcket med och bara ligga och lyssna på regnet. Äta varm soppa, sitta och värma varandras fötter, så om någon vill bli min myskompis kanske?

men ska jag älska, då ska det finnas tid att älska fritt.

Vad vill du säga när allting är sagt?
Vad vill du känna när någon tagit din makt?

Vem vill du spela när du lagt alla kort?
Hur vill du leva när tiden går för fort?

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur,
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur?

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd?




You make it easier when life gets hard. So I'm sailing through the sea to get closer to you.

Åhh, jag blir så trött på mig själv ibland! Jag ska ju sitta och plugga, skriva om Ullared och öva på engelska glosor, men istället sitter jag och kollar på kläder, är jag chockad över mitt beteende? Nej verkligen inte, jag vet inte vad det är, men jag kan verkligen bara drukna i kläder, och sitta och surfa och kolla på kläder hur länge som helst. Men jag ska erkänna att jag aldrig, aldrig har köpt ett klädelseplagg från internet. Det är ju inte lika kul som att gå i affärerna och titta känna, och få den varma känslan i kroppen när man går ut ur affären med en påse med ens nya kläder. Vilken fall så hittade jag ju lite och klippte och klistrade ihop ett litet kollage.




Let the sun shine on your face.

Sitter emellan högar av gammla fotoalbum och andra pärmar. Mamma och bror håller på att rensa ut ett rum i vårt hus som vi ska göra om. Kollar lite på foton på mammas och pappas bröllop, och bilder på mig som bebis, känns ju konstigt att man har varit så liten måste jag erkänna.

Var och fixade benhinnorna och min rygg förut, han knäckte, tryckte och håll på i nästan en timma herregud, det var ju inte direkt massage, så det var skönt när det var över. Jag fick lite berömm för att jag har ryggsäck, men inte för mina skor. Mamma säger gympaskor men jag säger NEJ TACK! Men så tänkte jag att mina kängor måste ju vara helt okej, så vi fick mötas halva vägen. Fast riktigt så var det inte heller för jag sa: Jag tar väl kängorna då, och då sa mamma: okej.
Ska tillbaka nästa tisdag igen så han kan tycka, dra och knäcka lite mer.

Till helgen så ska jag sova hos Jasmin på fredag till lördag så hela natten blir det bara OTH! Sendan på lördagen ska vi in och shoppa. Så jag passade på att kolla runt lite nu på saker som jag ska köpa, och då hittade jag ett par byxor som jag bara måste köpa, för de är ju döpta efter mig!


Stop, please just let me go!

Nu när det är höst... Eller nästan så blir man ju så sugen på att göra något nytt en förändring! Därför har jag gått och tänkt ett tag nu, först var det att jag skulle färga håret brunt, men sen slog det mig varför inte göra något helt galet och klippa det kort, och kanske lugg?
Tittade iaf då på gamla bilder och hittade denna för lite mer än 2år sedan. Och det såg ju bra ut, fast jag tänkte ännu lite kortare, typ som på bilden nedanför på Sofi Fahrman och Elin Kling.


 

Vad säger ni?

Looking out a dirty old window. Come closer, honey thats better!



Saknar min Amanda!

Tänk att 515km mellan oss, och ändå så träffas vi inte, det tar 6 timmar med bil, 4 med tåg kanske? Vet inte hur lång tid det kan ta och gå men ett tag. Men herregud efter London, då kommer jag upp till dig! Även om du vill eller inte, jag måste ju bara träffa dig, jag har ju så mycket att berätta och massa skämt på lager!

Wheres the glitter on the floor.

Tillbaka från kursen, mamma håller på att laga mat och det luktar jätte gott i köket av massa olika lukter! Själv åt jag kebab precis med OGF, alla andra åt pizza men jag ska inte vara som alla andra som faller för den rinnande feta osten med massa konstiga saker på, jag tar kebab och det är ju sallad och tomat i den, så den måste ju vara jätte nyttig, eller?...

Men föresten vad mycket konstiga människor det är som just är gympa ledare, och alla kan allt, och ska gå och rätta en hela tiden. Var nära några gånger och smälla till vissa för deras ytterst konstiga beteende, tur att vi i OGF är helt normala och hur coola som helst! Haha.

Det kliar i mina fingrar nu med, och mina armar vill bli bedövade av massa kassar och påsar med nya höstkläder. Men får hålla mig till nästa helg, då kanske jag kastar mig på pendeln i till Göteborg.

Myys!

Sitter hemma hos Jasmin, snart blir det massa mys, var och köpte massa godis förut så nu är allt klart för kvällen. Imorgon blir det dock att hoppa upp tidigt ur sängen, för imorgon blir det kurs med gympan.

En sak i sänder.

Vill bara klar göra att jag är inte intresserad av Hampus Claesson!
En mycket trevlig kille, men jag är inte intresserad, hoppas att personen
som har "klagat" förstår detta och låter mig vara.

I'm gonna love you, like I never been hurt before.

Har ätit mammas goda mat så nu är jag jätte jätte mätt! Min mage sprängs snart! Känner att jag skulle kunna vara med i Biggest Loser eller nått, så svullen och stor min mage är nu, haha! Min snälla mamma har även fixat tid åt mig hos någon som ska kolla mina benhinnor med. Hoppas att det löser sig.   

Var ju i Ullared idag med skolan, blev massa små inköp som toffsar, hårspännen, iPhone-skal och mer. Resan var bra, men herregud vad varmt det var i bussen, trodde att jag skulle dö av värmeslag. 
Men imorgon är det fredag, gud var denna veckan har gått fort. På fredag ska jag och Jasmin ha en riktig tjockiskväll, med film och mys.

Tänkte att jag skulle passa på att ge er ett boktips också, nu när jag ändå är igång. Elsas mode, håller på att läsa den boken nu, och den är jätte bra. Boken är skriven av Sofi Fahrman, hon har även en jätte bra blogg som jag läser ibland, ett till lästips!




Usch, denna känsla!

En känsla, den har ett namn, med många beskrivnigar genom alla tider. Det är något som man upplever själv som man älskar eller hatar att känna. Dët är en bubblande känlsa, som bubblar upp och får en att säga jätte konstiga saker! Pinsamma stunder, men även stunder som man inte vill ta slut, sekunder eller minuter som känns eller som man önskar fortsatte i en evighet. En känsla som får en att känna sig tom eller helt levande och full av liv. En känsla som man inte kan förstå om man inte har kännt den själv. Och usch vad jobbig den är!


Jag vet, jag vet!

Sitter och lägger in Robyns nya skiva, blir en resention på den senare, för jag hann inte ens lyssna på den, bara la in den. För Robyn är ju bara bäst,och alltid klockren!
Spelade match idag, vinst mot Tölö och fläskläpp, men det är sånt man får ta när man är inne i kampen. Inte så mycket läxor i skolan än, men på fredag nej torsdag ska vi åka till Ullared med alla Ek2:or. Längtar efter helgen, ligga kvar under täcket medans det smattrar på fönstret. Shoppingsugen är jag med, men måste spara, men vad är det bra för? Vill ha ett par nya skinbyxor, har sett att de finns i lite olika affärer så jag får testa runt till helgen. Men det är klart, jag kanske vill ha lite pengar till Barcelona.

Det är för tidigt för mig!

Första lektionen nu, och det är på tok för tidigt!
Är trött, och ögonlocken är tunga. Första lektionen är info. och layout. Så nu blir det att börja redigera massa bilder, som jag har tagit tidigare.

Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?

Hemma från skolan, köpte present till Petter idag också. Idag blir det bara att slappa med film och fredagsmyys med Lisa och imorgon blir det fiesta hos Petter. Inga läxor över helgen, så jag är hur glad som helst!
Ska komma på något att laga med, eftersom jag äter middag själv idag, för resten av familjen är och spelar och coacthar innebandy. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Top Model.

Alexander+Elin=sant


Barcelona

Bilder på hotellt.



I'm on a journey with no exploring.

Dagens:





Tröjan:
Gina Tricot ( nytt inköp )
Linne:   H&M ( nytt inköp )
Halsband: Forever21
Skor: Vagabond

I hope to see you some time.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, fasen vad bra hon är. Vet inte hur många gånger jag har sagt det, men hon är fortfarande lika grym! La precis in hennes och Johnossis nya skivor på min iPhone, så nu har jag något nytt att lyssna på imorgon in till skolan, medans jag surplar på mitt te på bussen. 
Blev ju lite mer inköp igår än väntat, jag tänkte ju att jag skulle spara lite pengar p.g.a 1. min bror fyller år. 2. Skolresa till Ullared (fast där behöver man ju inte så mycket pengar, eftersom det är så billigt där.) 3. Fotbollsträningsläger i Barcelona. ( Om mindre är 40 dagar.)
På tal om Barcelonaresa måste jag lämna in min lappa till min mentor om ledighet under den tiden, skulle ju vara för tråkigt om jag lämnade in den för sent så jag inte fick vara ledig. Så det måste jag komma ihåg, tror att jag går och lägger den i väskan redan nu...

Klart! Inte för att jag kommer att komma ihåg den bara för att den ligger i väskan, men man kan ju alltid hoppas att hjärnan är med imorgon med!


Jag önskar att jag var en sån, som inte tänker alls.

En outfit från i onsdags tror jag.


I've got faith in you.

Kom precis hem från träningen med en skadad fot. Inte skadad kanske, men det gör ont i min lilla fot. Men till gladare nyheter blev det mer inköp idag och engelska förhöret gick bra. Shoppade med Elin och Carro, tänkte att jag lägger in bilder på alla inköpen imorgon, men här är linnet jag köpte. 

 
SnyggisCarro bakom mig, mycket fundersam...



RSS 2.0