It's your life


Min favorit!



Gud vad jag längtar! Alla Fast and the furious silmerna håller jag väldigt varmt och hjärtat!

She was dancing right in time, and the moves she made so fine. Like the music that surrounds her.








Words of wisdom.


Svar

Svaret på frågan vart "klänningen" kommer ifrån:
De kommer från H&M

Ur mina ögon

Tisdag idag, första skoldagen efter lovet, men det var faktiskt helt okej. Har haft avslutning med barngympan idag, och just nu sitter jag ute på våran uteplats och njuter av sommarvärmen. Bredvid mig på gräsmattan åker Gustav runt och glipper, det är våran självgående gräsklippare. Det känns som att sommare närmar sig med stora steg nu.


Påskmiddag

Nu ska jag på middag, så slänger in bilderna jätte fort nu


Påskmiddag

Nu ska jag på middag, så slänger in bilderna jätte fort nu


I want the world to stop.

Gårdagens:

By the way


More Music

Just nu sitter jag och gör om all min musik, bort med det gamla och in med det nya! Ikväll ska familjen hem på påskmiddag hos familjen Gustafson.


Min nya klänning

img_3112 (MMS)

Min nya klänning


Hemma från Göteborg

Kom precis hem från Göteborg,det blev fika och lite shopping med Hanna och Josefin. Sedan middag och bio med Carro, Carro och Elin. Efter bion blev det en liten snabb titt på Öis som spelade mot Falkenberg tror jag, hehe. Men nu ska jag nog nana snart, för imorgon ska jag upp tidigt och plugga hemma hos Santos sedan blir det tidig träning.


Jag och Elin, idag på "middagen"

Citrongul

Titta vad jag har skapat! Så himla coolt att man kan göra sine egna converse, det är jätte kul att bara välja massa olika färger och kolla hur det blir. Här är ett av mina många resultat, färger ser lite smutsig ut nästan, men det ska vara lemonyellow.


10 000 meter upp i luften ser jag allt så klart!


Idag ska jag åka in till Göteborg med Hanna och Josefin. Så jag ska kila till bussen om en stund, men sålänge tänkte jag att ni skulle få en outfit bild för dagen.


God morgon

Börjar dagen med denna underbara bilden på Jasmin.


My sister from another Mister


Berättelsen om Jasmin och glassen

Efter all shopping inne i Ullared passade vi på att ta en god glass i det fina vädret, så jag tänkte visa er hur det gick till när Jasmin fick hennes efterlängtade glass.


Jasmin är sjukt förväntansfull och lite otålig på att få hennes glass.

Glasstjejen jobbar på och gör det perfekta runda kulorna.

Vid detta laget är Jasmin väldigt suen på glass, och smaskar lite på hennes solglasögon.

Äntligen! Glasstjej tar det mycket försiktigt för att inte tappa glassen.

Koncentration....

Gud så gott med GLASS!!

Svar

Svaret på frågan, vart jeansen kommer ifrån:
De kommer från Gina Tricot.



Från Kungsbacka till Ullared

Mina köp från Ullared:


Ullared

Nu bär det av till Ullared med Jasmin och hennes mamma Annika. För att fira denna roliga utflyckt gör jag ett glädjehopp i ullaredsfärger.


En lagom slapp outfit

En dagens:

Idag har ja varit med min kusin hela förrmiddagen och cyklat runt och målat, så det blev en lagom slapp outfit idag.



Mitt eget collage

Just nu: Sitter och klipper och klistrar. Kom på att jag ville göra ett collage på sidan av min garderob, den är så tråkig och vit och färgen är lite avflagnad. Så då kom jag på att jag skulle kunna göra ett collage där. Så nu har jag en bra början, och så kan man ju bara bygga på det sen. Så här ser det ut hittils.



Resturang Karlsson, så hette det visst!



Jag kom på vad resturangen hette "Resturang Karlsson". Hela kvällen var jätte trevlig, och här upp ser ni förrätten som var min favorit av trerätterna. Även om det är svårt att jämföra mat med efterrätter så får detta nog bli min favorit rätt av kvällen.

Fredagsmiddag

Ska ut och fira min farmor idag på en returang i Kungsbacka, det är inte Ester, men om någon vet vart Mammas Pasta låg innan är det där, fast nu är det en ny resturang där. Det ska tydligen vara en riktig gorumetresturang (vet inte riktigt hur det stavas), sedan ska jag bara njuta av mitt lov!


Lena och Erika

Var inne och kollade på Karins blogg och såg denna bilden på mig och Lena, och var bara tvungen att spara ner den för den var så himla fin!


Första avslutningen

Idag hade vi avslutning med måndagsgruppen, fick choklad och en tavla. Det tackar jag för!


Lena 1år

God morgon, eller för mig är det i alla fall det för er kanske det är god förmiddag. Men idag var jag segt så jag har inte rört mig ur sängen ens, inte så likt mig... Men igår var jag hemma hos Lena på 1-års kalas. Hade inte med min någon kamera så jag fick använda mobilen.


Här har vi Lena i en av hennes födelsedagspresenter.

Lenas tårta.

Hallonröd och mintgrön gånger två

Jag har kommit på att om man vill ha fina och söta badkläder till sommaren, så ska man passa på att köpa det nu, för sen är ju alla slut. Och under sommaren har alla designers tappat alla inspiration på badkläder eller nått för då brukar jag aldrig hitta något... Lite konstigt ändå, men här är mina tre favoriter:


God morgon mina små solstrålar!


Kärleken till min webbcam...



Kärleken till min webbcam växer måste jag erkänna, det är väldigt roligt att leka med alla de olika effekterna som att man blir jätte tjock eller får jätte långt huvud, haha, det är ju bra underhållning för än själv när man behöver en liten paus, då sätter jag bara på webbcamen och tittar på hur konstig jag kan se ut. Men just nu är väldigt väldigt trött, men imorgon är det FREDAG, kan inte fatta att det redan är fredag denna veckan har gått jätte fort, jag hänger inte med! Sen är det nästa vecka och sedan är det ett väldigt efterlängtat lov! Lovley!!

"Take one"



I vanliga fall så är jag inte så jätte mycket för House, men Swedish House Maffia är speciella. Här är ett klipp från när de kom på "Take one". Men jag måste bara säga att denna är fet!

Bara lite mig själv i massa olika färger.


Boktips

Slutade tidigt idag, inställ psykologi. Så för min del blir det hem och plugga matte, prov på fredag förstår ni. Tänkte att ni skulle få ett litet boktips, just nu läser jag "När Lucy Sullivan skulle gifta sig" och än så länge är den väldigt bra. Den är ganska lätt läst tycker jag, och den är inte så djup utan bara mysig och rolig. Fast jag vet ju inte hur den slutar än eftersom jag inte läst hela så vem vet den kanske blir jätte djup och sorglig sen, det får vi inte hoppas.


Historian

Just nu har jag lektion, fick precis fylla i ett papper om hur man trivs i skolan och så vidare. Tror att jag har gjort sånna här test hur många gånger som helst. Ska försöka att lägg aupp en outfit för dagen senare, men just nu får ni bara en liten smygtitt.


Morning morning



God morning poeple!
Jag känner mig väldigt segstartad just nu, hade gärna gått och lagt mig igen och laddat batterierna.

Animal L.O.V.E


Högskoleprovet

Denna helgen har inte varit mycket vila för min del. Igår gjorde jag Högskoleprovet hela dagen, och min hjärna var helt smält efter det, och då bar det hem till Caroline som fyllde 18, men jag kan erkänna att jag kanske inte var den roligaste bordsgrannen just denna kväll, för min hjärna var helt överarbetad och hade gått i strejk för resten av dagen.

Men idag har jag faktiskt redan hunnit springa nu på morgonen och gjort massa armhävningar och situps, sjukt duktig är jag!


RSS 2.0