Solen i nacken och vinden i håret.

Igår var min familj och familjen Gustafson ute på havet med våra båtar. Det var så himla mysigt!Älskar verkligen att åka ut med båten och packa en god picknick och åka ut till någon ö med trevligt sällskap. Hade med min kamera och tog en massa bilder. Vi var även vid "Länsmans rumpa" och hoppade där ifrån. Fast inte jag, hoppade där ifårn förra året med igår kände jag att jag ställde upp som fotograf istället och tog kort på alla som hoppade.


Först var vi på Kalvö.

Jasmin smörjer in hennes kille Renny.

Bra läsning! haha

Jag och Jasmin.

hejhej.
 
Min handduk, stor, mjuk och bara hur härlig som helst!

Min mamma.

Jasmin.

Min pappa och Leif kom lite senare till Yttrelön som vi åkte till efter Kalvö.

Tobias och Oskar står och blickar ner mot de djupa havet.

Länsmans rumpa.

Leif.

Renny.

Ted.


Ted igen.

Leif gör sig redo för hans dyk.


Så himla duktig är han!

Gänget uppe på "Länsmans rumpa"

Linnea.
 

Ebba 18år


Little red riding hood

Klänningen kommer från Zara och skorna från H&M.


PeopleHome is wherever I'am with you.

Som ni kanske har märkt har jag lagt upp en massa bilder. Så tänkte förklara lite vart de kommer ifrån. Jag och pappa var inne i helgen och fotade i Göteborg. Och så kom jag på att jag skulle göra en ny kategori " Den med Erikas egna foton" Så nu kommer ni att få se en massa fler bilder på allt möjligt. Men nu håller jag på att göra mig iordning och ska snart hem till Ebba på fest. Ska bli jätte trevligt. Lägger upp en outfit bild senare. Pussisar!


Kärlek i GöteborgGöteborg


Beställt!Hur fina är de inte, blev blixt förälskad i både klänningen och kappan när jag såg dem! Och nu var jag inne på H&M och beställde hem båda två! Måste erkänna en hemlighet, detta var min första gång jag betsällde ett klädesplagg från internet, så hoppas att allt går som det ska. Men kände att jag var tvungen att chansa för jag kunde helt enkelt inte riskera att de tog slut! Ska bli super spännande när jag väl får dem, kommer kännas som att man får ett paket! hihi, gud vad spännande!

Gothia cup

De senaste dagarna har jag varit inne och kollat mycket på gothiacup. Själv tycker jag att det är en av de roligaste veckoran på sommarlovet. Man kan gå runt om följa en massa roliga olika lag. Och såklart finns det en massa saker att ta kort på!


Silly loveWhen I grow up, I want to see the world. When you grow up, you want to see the worldWhen everything seems like the movies, you bleed just to know your alive.


Ett av mitt senaste inköp.

I don't believe that anybody feels the way you do.


Longboard proffset Hanna Hansson!!

Victor hjärta Erika


Vad tycker ni?

En helt ny design igen, kan inte bestämma mig och när man väl har börjat är det väldigt svårt att sluta! Men får sova på denna designen inatt.

Cupcakes

Titta vad jag och mamma har bakat! Är super stolt över oss. Det blev några med choklad och några med citron smak. Har provsmakt och de blev jätte goda! Det som blev dåligt var bara att vi glömde att sätta den första satsen chokladen i former. Så istället för att växa på längde växte de på bredden, haha. Tanken är att mina jobbkollegor ska få dessa på fredag eller på torsdag eftersom detta är min sista vecka.


Summer nailsÄr jätte suger på dessa två sommriga färger. Vill väldigt gärna att de ska pryda mina naglar. Så himla härliga namn med! Nagellacken kommer från OPI.

Daydreamer, sitting on the sea, soaking up the sun.
Tänkte att ni kunde få se min nya klänning som jag fick av Frida när jag fyllde år. Men det blir inga vanliga outfit bilder utan såhär istället:Super härliga färger.

Havet

Idag så  har hela familjen Steen tagit en liten utflyckt med deras båt. Det var jötte roligt och jag kunde inte sluta le!!Tog en liten spionrunda med. Detta är min mammas gamla sommarställe.

Fast såhär såg det inte ut då, när mamma var liten och bodde där på sommrarna.

RSS 2.0