Skolan, IKEA och mycket annat

Idag så var jag i skolan som vanligt, vi åkte bort till IKEA och kollade på saker till vårt UF-företag, mycket roligt.
Så himla härligt väder har det varit hela dagen idag ju?! Jag har bara bubblat av glädje. Vi brummade iaf bort till IKEA med hög musik, och vid ett tillfälle var jag bara tvungen att veva ner rutan för att verkligen ta in det super härliga vår vädret!Jag utanför min skola, fick ju ha mina solglasögon idag!! Jippie!

Jag i framsätet, också kallad kartläsarplatsen.

Lisa och Linn har det bra i baksätet.

Och vi nådde vårat mål tillslut!

Lika blommig som en sommaräng


Jag firar att det är lillördag med denna blommiga klänningen. Ska snart köra mig själv och min bror till skolan. Såg igår med att jag och mina andra tre tjejlkompisar hade fått dagensros, jag blev så himla glad och varm i kroppen! Tack så mycket Erika!


Godmorgon till alla er som är lika morgonpigg som mig!


Godmorgon allesammans!!

Hoppas ni mår bra, för det gör jag! Tänkte att jag skulle ta en liten springrunda innan jag åker bort till astmamottagningen. Men bara en liten springrunda kan inte direkt skryta med min kondition nu för tiden, den är inte på topp om man säger så... Men håller i vilket fall tummarna att det inte är allt för snöigt och halt ute så jag får en ärlig chans att försöka ta mig runt utan att halka eller trilla, det hör nämligen inte till ovanligheterna att jag snubblar lite här och var, är inte den graciöstaste tjejen direkt! Haha...


Ha en toppen dag! Det är ju trots allt lillördag idag, det betyder att man kanske får en liten godispåse då?

Mina tankar om tisdagar.

Jag tycker verkligen inte om tisdagar. Jag har genom alla tider alltid slutat runt fyra snåret varje tisdag, vilket är väldigt sent tycker jag! Sen så kommer man hem som en riktig zombie! Tisdag är dagen efter måndag, som jag hoppas att alla vet. Måndagar är den dagen då man tror att man kommer vakna upp som en helt ny superduper ambitiös människa, sen när man vaknar upp nästa dag på tisdagen inser man att man inte är någon superhjälte som klarar av allt. Man är precis som vanligt, sådär härligt Sverigelagom!


Sen så slutar man sent, tisdagar rullar lixom aldrig på, de går fram som segt klister som inte kommer någon vart, tisdagar är alltid så långa. Och man har alltid prov, inlämningar eller bara allmän otur på tisdagar tycker jag. Som om man inte straffas nog med att man inte var den där superduper ambitiösa människan.

Men så hörde jag någonstans att tisdagar var skon's dag. Så nästa tisdag kanske, men bara kanske jag ska låta mina trogna Dr. Martens vila en dag och ta på mig ett par riktiga klackar... Hmm, detta ska jag ta en riktig funderare på....
Som ni kanske förstår så äger jag tyvärr inte ett enda par av dessa killershoes, men kanske någon dag i min ljusa framtid?


Jag, Sara och Ann

Denna helgen var mina kusiner här på besök, för det hade vunnit biljetter till Göteborg Horseshow, så de passade på att komma ner hit och hänga lite. Men förra gången det var här så filmade jag lite när vi var på stan, bakade lagade mat, var på upptäcksfärd och mycket mer. So enjoy!

Untitled from erikaslifebox on Vimeo.


I'm back!

Jag är tillbaka!!

Har tagit en paus ett tag nu som ni kanske har märkt. Mycket har hänt sedan jag bloggade senast, till att börja med har det blivit ett nytt år och jag har en massa nya mål och saker att checka av. Jag går ju ut i år, det är mitt sista år på gymnasiet! Jag vet att alla sa till mig när jag började gymnasiet att de tre åren går så himlans fort, men det tyckte inte jag, inte då. Men nu när jag sitter här och skriver och går sista terminen kan jag bara säga att tiden har flugit förbi och jag har knappt hunnit med. Nu måste man komma på vad man vill göra sen, hur man ska spendera resten av ens liv. Hur ska man kunna veta det?!

Men jag har en plan, tänker inte avslöja den än, men ni får se.

Andra saker har ju hänt med utan att det är ett nytt år, jag har fått längre hår, köpt en bal klänning, utvidgat min garderob ännu mer, börjat följa både Vampire Diaries och Glee jag har blivit helt besatt!

Men nu ska jag börja blogga på riktigt igen! Och ni ska få följa med i min flummiga värld utan hörn och kanter, eftersom jag lever helt utanför boxen!


RSS 2.0