Mellandagsrean

Tjoho11 Mellandagsrea, det jag har väntat på såå länge! Bästa på hela året. Jag och Lisa skulle ge oss upp tidigt och hänga på låset, men så blev det inte utan vi båda försov oss, men vi hittade det mesta som vi letade efter och både jag och Lisa är mycket nöjda!

Nr.6


Nr.5


Nr.4


Nr.3


Nr.2


Nr.1

Jag tänkte att jag skulle lägga ut en mysig text varje dag nu fram till jul. Så vi börjar med den här.


Jul, men ingen snö?

Vet att jag inte har bloggat på länge nu, eller ja.. det var ju att ta i. Jag har inte bloggat på ett tag. Men nu är det faktiskt så att dte har varit så sjuukt mycket i skolan, och kände att jag ville göra bra ifr¨n mig nu på slutklämmen. Jag har ju en massa bilder frå Serenades som ligger och bränner i min kamera med, kanske kommer de upp lite senare. I vilket fall så ska det bli så skönt med lov nu, men på måndag är det två saker kvar sen får jag äntligen lov!

.


I hear birds song and singing.

Josefin, Hanna och jag innan Håkan i sommras.


Nu ska vi gå och se Serenades!! Åhh, det ska bli så kul, trevligt lixom. Det är ingen Håkan direkt men Serenades är det inget fel på.

I whip my hair back and forth.I tisdags så färgade jag mitt hår, jag ville ha sådär riktigt platinablont, har alltid tyckt att det varit såå coolt! Men i vilket fall så blev inte mitt hår sådär coolt platinablond, utan det blev platinablont med en härlig blandning gult. Jag fick verkligen panik, för när man tänker på det, hur viktigt är inte ens hår? Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, och jag kände att jag kunde lika gärna raka av allt, för det hade inte blivit värre. Okej, nu kanske jag förstorar upp det hela lite, men det var hemskt.
När jag vakande på onsdagen hade jag inte riktigt kommit på mitt nästa steg och jag kunde ju inte gå till skolan och se ut som ett jädra gult stoppljus?! Så istället samlade jag mod och åkte ner till  mataffären och köpte ny färg. Mössa hade jag såklart på mig hela tiden. Väl hemma var det bara att färga ännu en gång. Så jag sa adjö till mitt blonda hår och färgade det mycket mörkare, så nu har jag inte riktigt någon speciell hårfärg, jag är lite ljushårig, lite mörkhårig en härlig mix.

Men som tips till alla er där ute, blondera aldrig håret hemma om ni inte vet hur man gör, för det blir aldrig bra.

Tisdag

Såhär spenderade jag min skoldag igår, det blev lunch med Linn och Malin. Jätte mysigt faktiskt, vi satt och pratade jätte länge om allt möjligt.


Malin och jag.

Jag tog min favorit som jag alltid tar när jag inte vet vad jag ska äta, en cesarsallad. Detta var kanske inte den bästa jag ätit men den var helt okej.

Gårdagens.

Såhär såg jag ut igår.Kavaj- Zara
Klänning- H&M
Resten kan ni lista ut själva.

Min måndag

Jaha, så var det en ny vecka. Ännu en måndag. Än så har det inte fallit någon snö men jösses vad halt det var imorse, var glad att jag valde bussen ist för bilen! Men idag så har jag varit lite aktiv med min mobilkamera, ladded ner en ny rolig fotoapp i helgen så tänkte att ni skulle få se.


Skolan bara.

Jag och Linn.

Hejja mig!

Mitt nya nagellack, typ himmelsblå jätte mysig

Caroline fick en fläta.

En liten bit av Carolines super mysiga jacka.

Sen åkte jag hem.

Och sen in igen och tränade, känner mig väldigt duktig!


RSS 2.0