Träning nästa.

Träning nästa.


20 dagar kvar!

                               


Grått, mulet och trött

Vädret är lite av en humör sättare, imorse när jag vaknade var det mörk utanför fönstret av alla gråa molnen. Jag kunde knappt komma ur sängen och när jag väl var uppe gick jag och la mig på soffan igen. Tror att detta kommer att bli en lång dag för mig.
Julia berättade också precis för mig att hultsfredsfestivalen har blivit inställd, gud vad tråkigt för alla de som har laggt ut massa pengar på förberedelser som de inte kommer att få pengar tillbaka för. De skulle ju kunna göra en lite mindre festival för alla de som faktiskt har köpt biljetter. Välidigt tråkigt.

Just nu sitter Julia och leter sig igenom thiamats broschyren och hon kan inte bestämma sig. Hon funderar på att ta Bad Boy eller kanske en Tom Yam Gong. Tror att hon kommer nog tillslut gå in till sin mamma och fråga vad hon vill ha. Haha
Själv ska jag ta sushi, 8 bitar räcker nog för mig.


Ny duschad, sliten och trött

Tillbaka hemma efter en lång bil färd upp till Halmstad, det blev en förlust vilket inte var så roligt. Men något som var mer roligt var att jag träffade en gammal barndomskompis som heter Linn, de bodde nedanför oss och vi brukade springa igenom häcken mellan husen och rulla ner för slänten till deras hus, som nu för tiden är full av brännäslor. På vägen hem åkte vi i jätte dåligt väder, då regn dropparna smatteade hårt mot bilrutan, själv tycker jag att det är lite mysigt att åka bil när det är dåligt väder ute. Men ska nog bädda ner mig under mitt varma täcke nu och sova.

Pusspuss

Lunch

Det blir nog till att sitta ute idag i det fina vädret får ju passa på att gå ut när man sitter instängd på ett kontor hela dagarna långa. Jag ska äta Thaimat, vilket är en av mina favoriträtter.
Efter lunchen får jag och Julia kasta oss in i arkivet igen och fortsätta jobba med alla dessa pärmar. Det är trångt och dålig luft inne i arkivet, men man får sig ett par goda skratt!

Hjälp med våran radio skulle vi behöva med, då vi sitter och lyssnar på brus och avlägsen musik hela dagarna. Men annars är det väldigt trevligt. Men nu skriker magen efter mat, så jag ska nog gå och värma min mat.


Luaren Conrad
Tillbaka

Tillbaka på jobbet. Tänkte slänga inen bild på vad jag har på mig idag.Klänningen kommer från Gina, och jag fick den i födelsedagspresent av Linn.

Sitter och väntar på att Julia och Andreas ska komma så vi kan gå till hjärt och lugn-räddning, vet inte hur många gånger jag har gjort den kursen, men det är väl nyttigt att fräscha upp minnet lite. Senare idag ska jag spela match mot Astrio, får se hur det går, hoppas att vi vinner.

Hörs sen, pusspuss

Night

Vet att det kanske är tidigt för vissa som har sommarlov, men för mig så är det läggdags nu!
Håller på att kämpa med bloggens design, det är därför det byts hela tiden. Ska köpa Photoshop så jag kan göra fina bilder och köpa en riktigt bra liten söt kamera. Åker ju till USA om tre veckor, och ska nog passa på att köpa en där, med en andra massa inköp som jag har planerat.

Natti Natti

Pictures

Lite fler bilder från helgen. första bilderna är på våran underbara frukost i solen fredagsmorgon.
De andra två bilderna är på några av mina inköp i helgen, båda två kommer från Gina.


Helgen

Har inte bloggat något under helgen, för jag har passat på att vara ute i solen och fått en massa färg på mina kinder. Midsommar var jätte lyckat, då vi började att grilla och äta hemma hos Carro, det var kanske inte direkt midsommar mat, men det var gott. Sedan åkte vi ner till Nicklas, och sedan vidare in till Hede och John. Tog sista bussen hem med många fler.


Lördagen spenderade jag med Felix, Len och Fredrik och fler som hakade på under dagen. Vi var nere och solade vid havet med kosooljan svävande i luften över oss. Men det blev inget dopp i havet för mig utan istället i Jonas pool. Framåt kvällen kollade vi fotboll och spelade lite själva. Dagen var jätte mysig, när vi bara tog allt som det kom. En riktig spontanlördag. Mycket färg fick jag med och var helt röd om ansiktet när jag skulle sova.


Men nu sitter jag på jobbet igen och är tillbaka i verkligheten, kändes lite jobbigt att komma tillbaka när man fivk en långhelg började man ställa in sig på sommarlov, men antar att jag får vänta 2 veckor till.En liten dans kring midsommar stången. Har min nya tröja på mig,
lägger i en bild på den senare.

Mycket skratt under middagen, Frida brevid mig.

Mimmis tårta!

Men nu ska jag och Julia in i arkivet igen, hörs snart


My baby!


Inspiration


08.08

Kom precis till jobbet, först som vanligt. Har inte så mycket att göra en så länge, sitter och väntar på att mina kära kollegor ska komma in rullande från sägen. Ikväll blir det lite longbaord och hem till Elin och spela kubb och bada, ska bli jätte mysigt. Men får hoppas att vädret blir bättre för just nu är det väldigt mulet och grått utanför mitt fönster, när ska sommarvärme komma tillbaka?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0