Väl behövligt!

Har äntligen köpt mig en egen termos, eller vad man ska säga att det är, kommer inte på nu om det finns något bättre namn för den. Jag är verkligen super nöjd, och som sagt det var väl behövligt då jag har börjat att dricka en massa kaffe det senaste och för att inte bli helt bankrutt så slipper jag köpa en morgon kaffe i alla fall.


Mina naglar, väldigt mycket sommar och vår!

Now you're just somebody that I used to know.


Kollar på friends och bara tar det lugnt. Har ju varit helt toppen väder idag med, men nu på kvällen så blir det fortfarande väldigt kallt. Men nu ska jag nog gå och koka lite te.


Super Mario och brödbakning


Idag har jag varit med Jasmin vi har spelat en massa Super Mario, väldigt roligt vi spelade alltid det när vi var yngre så vi satt nästan bara och skrattade hela tiden. Sen så hade Jasmin gjort en bröddeg med och jag var där och gjorde hennes brödbakning till historia och sprang runt och knäppte med min älskade kamera.


Kaffe såklart!

Deg är klar och redo att tillbakas.

Mellis, nybaktbröd det bästa!

Jasmin hade inte tid att äta, Super Mario kallade!

Melodifestivalen

Hade tjejerna hemma hos mig i lördags och vi kollade på Melodifestivalen och Bridesmaids, haha skrattar bara jag skriver Bridesmaids en av mina favorit filmer helt klart! I vilket fall så åt vi såklart tacos klassisk melodifestivalmat. Och så blev det bananasplitt till efterrätt.


MUMS!!

Fin middag

Igår så lagade mamma en jätte god middag, så jag passade på att ta lite bilder så ni kan sitta hemma och dreggla över dem!
Mammas hemgjorda pesto.
Nomnomnom!!

Massor med plugg

Så här på kvällskvisten tänkte jag skriva vad jag har haft för mig. Jag har varit och pluggat med Malin, vi satt och drack te på vårt fik och pluggade en massor till ett prov som vi trodde att vi skulle ha imorgon men det blev flyttat. Jag tycker såklart att det är skönt att provet blev flyttat för då får jag ju mer pluggtid. Men tycker dock att det är otroligt farsinerande att min skola inte kan slänga in en lärare som bara kan sitta där och vakta alla oss som ska skriva provet.
Men nu ska jag kolla på Glee.

RSS 2.0