Helg!

Längtar till helgen!


Jag och min kusin Hugo.

Summerdress

H&M

Blir så himla shopping sugen när jag är inne och kollar på H&M hemsida. Tydligen ska det vara massor med rea nu, men jag har inte vågat ta mig in pga rean, men snart kanske jag får lite lön och då kanske jag ska åka in och shoppa lite, tror faktiskt att affärerna saknar mig lite. Och om alla butikskedjor ska gå runt måste jag ju åka in snart! haha

H&M

Midsommar

Jag spenderade min Midsommar såhär i år: Först vaknade jag upp hemma hos Victor på morgonen, sedan blev det  massa förberedelser för alla gäster som skulle komma. Vid 12 trillade alla gästerna in och vi åt midsommarlunch och sedan gick vi ner midsommarstången men vi dansade ingenting utan jag prövade bara mitt nya objektiv som jag fick i födelsedagspresent. Sedan åkte vi till Gräppås där min familj var, och stannade där hela kvällen och umgicks, sedan åkte vi hem och jag somnade som fort jag la huvudet på kudden nästan.Max och jag.

Victor visa sina fotbolls talanger.


Två bilderna över och den under har jag tagit bland annat med mitt nya objektiv.


Victors mamma hade bakat godaste tårtan!

Jordgubbar till såklart!

You and me always, and forever


Jobbet

Just ni sitter jag på jobbet, de andra är iväg och tränar för jag glömde att ta med mig träningskläder...Längtar tills midsommar när jag ska föreviga kvällen med miljontals foton!

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp till jobbet imorgon. Det blir body combat imorgon med, så jag kommer säkert ha världens träningsvärk dagen efter, men på ett sätt är det lite härligt att ha träningsvärk, för då vet man att man har gjort övningarna rätt och att man har gjort sitt bästa.


Vad tycker ni? hihi, fick ju Photoshop när jag köpte min kamera

And I wonder who's lovin' you?


Sommar.

Erika 18år

Hela denna helgen har faktiskt varit till mig, jag har haft tjejmiddag och vuxenbrunsh. Fått massa jätte fina presenter, men tänkte visa allt i bilder ist, utan presenterna.. hehe

Lag 1.

Lag. 2

Efter middagen blev det brännboll.


Sen blev det vuxenbrunsh på söndagen.

Min bror Oskar och kusin Hugo.

Hugo är också ägare till ett jätte coolt bilarskärp.

Kusiner.

Sen gick vi till linbanan, och det  var skräck blandad förtjusning.I have2have

Klicka för att stänga fönstret

För några dagar sedan la jag ut bilder på flera olika skor. Och alla fyra läckerbitar kommer från have2have.

Dagens:

Nu ska jag över och hämta min grannes hund, för jag ska passa honom idag. Lägger ut en dagens med.


Skor, skor, skor och lite fler skor

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Är inte alla jätte fina?! Bästa är att de kostar bara 498kr/st, kanske ska slå till på något par till skolavslutningen och allt.

There's something in your eyes that makes me wanna lose my self, there's something in your voice that makes my heart beat fast.


Nu har my special someone kommit hem. Är super duper lycklig! Och titta vad jag fick!


Nu kan du få mig så lätt, kom igen Lena, 2 steg från Paradise och mycket mer.Igår var jag Hanna och Joefin på Håkan som ni säkert vet, det var helt sjukligt bra! Hela kvällen var bara helt overkligt bra!
 När vi skulle gå in på Håkan, såg vi att man inte fick ha systemkamera med sig. Mitt och Hannas hjärta började klappa men som tur var fick vi ta med dom in ändå. Så väl inne på Håkan blev jag lite rädd för att någon vakt skulle se att jag hade systemkamera, så jag fick smyga lite med bilderna så de blev kankse inte det bäst men helt okej.Allt avslutades med fyverkerier och ett extra nummer, "Nu kan du få mig så lätt."

Håkan-prepp

Just nu sitter jag ute i solen och njuter av det fina vädret. Frisörbesöket imorse blev lyckat, och jag är väldigt nöjd med mitt hår, ser lixom solblekt ut, väldigt fint. Om en stund ska jag träffa Hanna och Josefin och vi ska ha Håkankväll. Vi ska ju kolla på honom imorgon så vi tänkte att vi skulle lyssna in oss lite på hans nya låtar. Men innan det ska vi ner och bada, får se om jag badar, tror att jag håller på att bli sjuk, vilket suger. Sedan ska vi köpa pizza också, sen bär det hem till Josefin och preppa inför Håkan.  


Lite mer student

Nu ska jag snart åka till frisören och klippa mig och färga mitt hår. Tänkte att jag kunde lägg aupp fyra nya bilder från studenten.


Lisa och jag utanför Aranäs.

Lisa och Julia.

Jasmin och Renny.

Jasmins student


RSS 2.0