My day so far

Håller på att skriver på mitt sista arbete för denna terminen. Tiden har gått så otroligt fort! Men hur som helst ska jag nog äta snart och ta en paus och kolla lite på "Sex and the city", tycker själv att jag är värd en paus. Sedan ska jag iväg och träna, och ikväll blir det förhoppningsvis tid över till lite övningskörning med min mamma.

För övrigt har jag skuttat fram idag med mina nya väska på armen. Den är ju bara så fiiin!


Jag och min kusin Hugo från Mors dag.


Happiness


God morgon till er alla!


Zara bagMin nya väska! Åhh edn är så himla fin, är verkligen jätte nöjd! Och bland det bästa är att min kamera också får plats i den.

Mors dag

Dagen har spenderats hemma hos min farmor och farfar med familj och kusin Hugo med hans mamma och pappa. Blev fika med bullar och tårta, fotbollsspel och tävling mellan cykel och Bobicar. Det blev även det sista finslipet på båten, starta motorn, mycket spännande var det! 

Sedan åkte vi in till Kungsmässan en snabbis och jag köpte en ny väska och den är helt underbar! Visar bilder sen troligtvis.

Hugo vet hans plats till sommaren!

Flowers in her hairVet att det säkert är jätte tråkigt att kolla på bilder på några blommor, men jag måste få testa min kamera och se vad den går för, och så får ni ju se lite av våra blommor som vi har på våran baksida, så det kanske inte var så tråkigt trots allt? haha

Mina senaste

Tänkte visa mina senaste inköp under helgen och idag, såklart min nya älskling kameran, men det blev även lite annat när jag väl var igång.
En lång klänning, ett par shorts och solglasögon.

Kiss me down by the broken tree house.


Lycklig!

Har precis blivit en lycjlig ägare till en Nikon D3100. Just nu laddar jag batterierna så om en timma ska det nog vara klart, gud vad spännande!!


Right here with me


Så himla härligt solgul!


Ett impulsinköp som jag gjorde idag, var och är fortfarande i stort behov an badkläder. Så jag passade på att köpa den här hälrigt solgula! Blev såklart en underdel i samma färg med, och hela kalaset gick på 99kr! Vilket fynd

I'm running to the sun.

Nu ska jag ut och springa! Känner mig väldigt duktig faktiskt. Nej, nu måste jag ut, annars kommer jag inte ha någon tid över till att äta frukost sen.


Min dag

Har tränat med Frida idag, och tror att jag kommer att få härlig träningsvärk imorgon.


Iceblue


RSS 2.0