Helgens bakande



Bakade en cheescake med bär i med mamma i fredags, detta är en bild när den nästan är klar. Ser den inte god ut? Och jag kan säga det var den!

Did you miss me?

Här är en snabbis av mig idag.


Nu är det bokat!

Nu är biljetterna bokade jag och Hanna ska till Way out west i sommar det kommer att bli så bra! Hur grymt som helst. Gud vad jag längtar! Och en av de största favoriterna Robyn ska dit, herregud vad bra det kommer att bli!


Kärlek på tre nivåer!

Kanske de här tre underbara kjolarna ska få ta en plats i min garderob?  Alla tre kommer från Asos vilket för övrigt är min nya favorit hemsida att kolla kläder på, de har fri frakt om man väljer 6 dagars leverans men det är ju det värt. Den gröna kjolen med pandor på är ju hur söt som helst och den gula den är ju super fin och den röda! Jag är helt förälskad!



Sometimes you have to choose


Freaky Friday, Freaky Lips?

Detta är nog det konstigaste jag har sett i smikväg! Det är ju något som jag med säkerhet inte kommer haka på. Tänk att stå och måla detta varje morgon. Och det ser ju hur underligt ut som helst! Om jag skulle stå och prata med en person som såg ut såhär skulle jag ju inte kunna lyssna, jag skulle bara bli helt förvirrad av mästerverket på läpparna.


Saltade hallon

Sitter och äter pingvinstänger från Toms. Salta hallon är helt klart favoriten! Tyckte att jag var värd ett tidigt fredagsmys nu när det har varit en så hektisk vecka, bloggen har ju fått en ny design och allt, gud vad mycket jag har hunnit med mycket. Men nu ska jag kolla på torsdags avsnittet av Stylisterna undra vem som åker ut denna gången, jag hoppas att det blir Victoria för jag tycker att hon har så tråkig attityd hon har helt enkelt inget där att göra. Efter Styliserna blir det säkert lite Glee.





Senare blir det myskväll med Lisa och såklart gossip girl, chips och popcorn! Det kallar jag för FREDAGSMYS!

Yellow


Är så sjukt sugen på denna väskan. Den är så himla fin, och så är den så vårigt gul. Men hittar inga mått på den och så kostar den nästa 700 kr, så jag blir lite osäker... Men gud så fin den är, det skulle ju vara en investering! Jag får ta mig en riktig funderare på denna!

God morgon kära läsare!

Sitter och kolla igenom mina gamla bilder på skoldatorn, och då hittade jag min produkt som jag gjorde i Photoshop i info&layout. Tänkte att ni skulle få se min "Fruit Slicer" haha.


Hur cool är den inte??

Grymt JC!


Den här lilla fina lappen hittade jag i våran brevlåda när jag tog in posten idag. Och jag som har varit lite sugen på JC nya utsvängda jeans, nu kanske jag ska slå till då när jag får 100kr rabatt hur grymt som helst! Detta gjorde dagen mycket bättre!

Sometimes we start over and go solo.


Jag idag.

Älskar onsdagar för det är dagen efter min värsta dag på vecken, om den är lixom i mitten av vecken och vi slutar vid en helt okej tid idag med. Fick psykologi läxa idag att man ska kolla en person som man möter på stan extra länge i ögonen eller sätta sig jätte nära en främmande människa på bussen eller liknande. Sen ska vi skriva hur personen reagerade. Jag vet inte, psykologi känns så himla flummigt får jag nog säga. Har nog aldrig fått en sån här konstig läxa innan iaf.

Sen så är jag så lycklig över att någonting som kallas solen, som man inte har sett på ett tag nu. Äntligen tittar fram!

Me looove!


Älskar att få kommentarer det är så himla kul, jag blir verkligen super duper glad! Fortsätt så, jag vill ha mer, mer och ännu mer!


Ännu mer klippning och klistring

Nu har jag nog suttit och jobbat med bloggen i två timmar. Fick börja om med allt från börja för jag kom på att jag ville ha menyn på högra sida istället för den vänstra. Men för tillfället känner jag mig rätt nöjd, den är mycket färgglad det gillar jag. Men när jag väl börjar pilla med sånt här så kan ja aldrig sluta, men nu börjar jag bli trött mycket p.g.a träningen idag med. Så jag ska nog sova snart. Men det kan nog bli så att det kanske poppar upp nya design saker, vi får se.

Men nu ska jag gå och borsta mina tandsibissisar!

Klipper och Klistrar

Håller på att jobba på bloggen,kände att den behövde lite färg. Men är inre klar eller nöjd än, men detta är en början så ni får nöja er med detta så länge. Kanske kan jobba mer på bloggen på onsdag.

Rosett

Nu ska jag dra till skolan, efter en härlig vecka med lov! Ikväll blir det mycket pluggning och barngympa. Så jag tror inte att jag hinner att blogga något då. Men tänkte att ni skulle få se en liten titt av mig idag.

 

Tjuven

Sitter och kollar på tjuven med familjen. Vi har satt på våran film, den går ju på tv men nu slipper vi all reklam. 1-0 till familjen Steen. Annars så rekomenderar jag alla att gå in på svt pla och kolla in Rebecca och Fiona, hur coola som helst!




Helt rätt!


Satt och läset Cosmo nu och såg att de måste ha haft bevakning på mig eller något? Haha!

Kolla vad som är högts upp på deras high 5: LUGG!

Är dock trött på min för tillfället och måste verkligen klippa den, på tok för lång nu. Men det är värt det när man ser detta, haha. Men nu ska jag fortsätta att läsa, kanske finns det något mer i Cosmo som jag redan äger.

So glad you're back again I'll never forget you

Det blev inte bara museum , fika och middag idag. Självklart shoppade vi med! haha, det är ju en självklarhet. Nej men verkligen inte, men idag så blev det så. Och jag hittade min drömjacka på Boomerang, den är marinblå och hur fin som helst. Sen fick jag två presenter av min mamma. Super sköna tofflor och en tygpåse från Monki, så jag är jätte nöjd och lycklig. Så allt som allt har detta varit en toppen dag!!


En riktig toppen dag!

Dagen har spenderats med mamma och bror inne i Göteborg. Vi var och kollade på Röhska, de hade en ny utställning med cocktailklänningar, det fanns några jätte konstiga. Man fick inte ta några bilder men jag lyckades ta några ändå, så bilderna kanske blev lite sisådär. Sedan strosade vi runt i stan och fikade och åt middag på Pasta+.


För ganska länge sedan designade någon (kom inte ihåg vem) denna klänningen till H&M. Tänk att H&M har sålt bröllopsklänningar!

En Coco Chanel, inte van att deras designer ser ut såhär...

Here we go again!


En snabbis av mig idag.



En snabb och slavrig bild på mig idag, idag blir det att turista med mamma och bror i Göteborg. Sedan blir det bio, så hela dagen kommer att spenderas inne i Göteborg, men mina favoriter får stanna hemma idag tråkigt nog kan jag inte ha de i snön. Jobbigt att jag bara köper massa vårkläder nu... Men jag har ju verkligen mycket att se fram emot!

We were mysterious, I was so serious I'm so glad you're back again.

Mina nya favoriter!!


Min shopping

Var i stan idag med Hanna och Camilla. Gjorde lite småinköp, och två jätte kap en tjol och ett par klackskor( ska visa dem senare ). Är supernöjd med shoppingen, och här har ni tjolen.


Jätte gullig, i jeanstyg.

please give me some colour!

Eftersom våren verkligen inte vill komma hit till Sverige utan vi ska tydligen bara ha mer snö, så tänkte jag att jag var tvugen att göra något som är färgglatt, vårigt och varmt. Så jag bestämde mig för att måla mina naglar i de underbara färgerna som ni ser. Så om ni ser någon med ganla naglar då är det kanske jag, hihi.


If you walk on the safe side you better change your shoes

Hanna sov här i natt vi kollade på Glee och tog det lugnt. När Hanna hade åkt hem kände jag mig full av energi av vårsolen, så jag var faktiskt så duktig att jag sprang en runda, sen blev det ansiktsmask och läsning med min ny a bok "Elsas värld".


Mums



Skulle ju inte säga nej till någon utav de här snyggingarna!
Älskar de som är färgglada, de svarta och bruna har jag ju
sett innnan men inte de andra. Det är ju dags nu att sätta på
sig sina färger, nu när våren är på väg! Haha

Djungelvrål

Jag och mamma ska in och kolla på Djungelvrål idag, jag tror att den hette så annars är det ju lite pinsamt. I viket fall så är det Jasmin och några andra este treor som har gör föreställningen. Ska bli väldigt spännande att se hur den är. Resten av kvällen ska jag bara slappa och spendera tid framför tv:n, leka med min nya dator och bara vara super lycklig för att nästa vecka är det lov.

 

Skolan


Baka baka liten kaka

Idag har jag och min bror passat våran kusin Hugo, vi har bakat och lagat mat och tagit massa roliga bilder med mina nya dator som vi har fått av skolan. Tänkte att ni skulle få se ett litet smakprov.


3..2..1 Sommar!?... Men vår då?



Nu när det börjar bli lite plusgrader och så, kan man ju inte sluta längta mer till sommaren, herregud. Vill ha värme nu! Fast först vill jag nog ha vår... Men bara värme!

RSS 2.0