Breakfast at International house of pancakes.

Idag åt vi frukost på IHOP, sedan satt vi i bilen och åkte runt och kollade på fina Fort Lauderdale. Har precis tagit att kvällsdopp i poolen, till kvälls mat blev det glass för mig och min brors del. Jag bara älskar glass, men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på sångaren i Kiss reality show.


Mot stranden!



Vi var även nere på stranden igår, hela familjen brände sig. Så idag fick vi ha en dag i skuggan. Det är väldigt bra att vila huden dagen efter när man har bränt sig så, men imorgon ska vi nog ner till stranden.

Men i alla fall när jag och Oskar cyklopande igår ( för vi hade ingen snorkel, så då får jag inte kalla det snorkla. ) så såg vi massa fiskar det var jätte coolt. Det var tre olika sorter, några var vita med leopard mönster, några var vita med lite ljus lila i sig och gul fena och det sista var vita med jätte gula fenor. Det var så himla coolt, vi simmade runt där under vattnet och letade efter fina snäckor när vi hittade fisk stimmet. En fisk var så modig att jag fick en liten kyss av den på mitt glas på mitt cyklop. Önskade att jag hade ett litet vattenhus till min kamera eller en vattentålig kamera. Men ni får nöja er med bilder på fastlandet. Såg en gubbe också igår som hade en surfbräda som han stod på och hade en paddel och paddlade, i de vågorna som är här borta, fattde inte att han inte trillade av, herregud jag hade trillat av direkt!

 

DownTown

Igår var vi och åt på ett ställe som hette något med Angelo's pizza pasta typ. Åhh herregud vad äckligt det var. Resten av familjen beställde kalsone, när de fixk in denså bara vällde det ut ost. Hur äckligt som helst, så ät inte där om ni är i Fort Lauderdale. Efter den motbjudande maten åkte vi ner downtown och jag fick massa fina bilder. Tog en bild på pizzan, så känsliga tittare varnas! Haha 


I have my own sunshine


I'm so happy I could die.

Sitter och skriver på vårat hotell Lago Mar. Var tvungen att ta en paus från solen. Har faktiskt fått ganska mycket färg, så jag är nöjd. Sitter och sneglar lite på våran TV de har så himla konstig reklam här i USA, och mycket reklam ska jag säga er!

Tror att vi ska ta våran bil och åka ner till DownTown. Var där för två år sedan så ska bli kul att se om mycket har förändrats. Just det! jag har lärt mig att dyka igen. Alltid något somjag får lära mig på nytt varje år, inte precis så att jag dyker i snön på vintern. Igår var vi en snabbis på Sawgrass Mills, en jätte stor outlet här. Vi var där för två år sedan, men måste säga att det har gått ner sig lite. Speciellt om man gämför med outleten vi var på när vi var i New York. Har inte tagit såjätt många bilder än, men det kommer snart kommer jag ha mitt finger fast klistrat på avtryckar knappen på min kamera, men måste bara få landa lite först.



Första bilden är på flygplatsen i New York. Försöker att visa upp mitt nya skal men det går inte så bra märker jag. Bilden på fiskarna är på golvet i lobbyn. Sen är det utsikten från vårt hotellrum. Och mina tappra försöka att dyka. Playsuiten är från Forever21.


Mummy and Daddy


Someone like you

Sitter och lyssnar på Pixie Lott på vårat hotell rum. Det är exakt 21 grader här inne, helt perfekt temperatur.
Känner lukten av Abercromibe and Fisch parfymen, eftersom jag sitter här i en ny inköpt blå tjocktröja från dem. 
Sista natten här i New York. Sen bär det av till Florida, längtar efter att gå ut till poolen och lägg ut min handduk på en solstol, ta ett dopp när man känner att det kokar på huden, åhh gud vad skönt!

Igår var vi på en jätte stor outlet, och jag shoppade ganska mycket... Har fått en ny favvo butik, American Apperal, vissa kläder är ganska konmstiga, men många är jätte fina.

Snart ska vi gå och äta på T.G.I Friday, men tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder innan.


Super söta



Hudar in en djuraffär, hur sugen blev man inte på att ta med alla hem?


New York

Sitter i en rutig blå stol på vårat hotell här i New York. Andra natten blir det nu, imorgon ska vi åka till en outlet. Ska bli hur bra som helst. Har redan shoppat (vilket nog inte förvånar många.) Vårt hotell ligger ganska centralt, men det blir ändå så går man hur mycket som helst! Mamma har haft på sig en stegräknare och idag har hon tagit 31000 steg! Så jag har nog tagit ungefär lika många. Flyget hit gick bra, men vi fick vänta på vårat bagage väldigt länge, ett stort oro moment när man står där vid rullbandet, och ser bilder i huvudet när man står där väsklös, usch! Har aldrig varit med om det, och hoppas att det aldrig händer.

Idag gick vi upp i hyfsad tid och jag åt pankakor till frukost! Under dagen shoppade vi, och nu på eftermiddagen så satt vi i centralpark och kollade på softball. Måste erkänna att man känner sig lite som en amerikan när man sitter där på de små läktarna.

Har tagit massa bilder men orkar inte lägga upp det nu. Är jätte trött och mina fötter värker, ska nog hoppa in i duschen innan jag somnar här med ansiktet på datorn. Skriver igen när jag får tid, pusspuss

Bye bye Sweden, and hello America!

Bye bye Sweden, and hello America!


Kom,ta min hand!

Igår var jag och familjen inne i Göteborg och kollade på Lars Winnerbäck m.f. Det var hur bra som helst. Vi stod jätte nära, men efter att tag blev det ett sådant tryck, så jag var nära på att svimma, så mamma drog ur mig ur folkmassorna och vi satte oss på en kulle lite längre bort. Kommer nog inte hinna blogga mer, för jag måste verkligen packa, åker ju imorgon flyget går 07.55 så det blir att gå upp med tuppen. Ska nog åka in till Kungsbacka och träffa tjejkompisar, ta en sista fika innan jag åker. Men nu lägger jag in lite bilder från igår.











Daddy's home!

Lägger in en film från i fredags, när tjejerna kollade på skräckfilm!!


Let me see your body rock



Lägger in en bild på min strandoutfit från igår, men nu ska jag slänga mig in i duschen, för snart bär det av till Lars Winnerbäck!


Friday

Tänkte att jag skulle lägga in bilderna från i fredags. Hade verkligen jätte mysigt med mina tjejer!






















Why seach for you, when I have wonderfull friends like this!


Dreaming

The skies blue, and I'm still dreaming of you.


I guess I don't know my own strength

I can't breathe but I still fight while I can fight.
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight.
High off her love, drunk from my hate.


Now I know we said things, did things, that we didn't mean.
And we fall back into the same patterns, same routine.
But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me.

When it comes to love you're just as blinded.

Baby please come back, it wasn't you, baby it was me.
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems.
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano.
All I know is I love you too much to walk away.

Hemma igen

Har varit innen i kungsbacka och kollat på Knight and Day med mamma och pappa. Trodde att filmen skulle vara lite överdriven, så hade inte så höga förväntningar, men den var jätte bra. Ni borde verkligen gå och se den!
Efter bion gick vi och åt på en liten franskinspirerad resturang nära Facklan, de hade jätte goda pizzor, men tunn botten, mums!



Älskar Cameron Diaz, hon är grym skådespelare, och helt enkelt hur grym som helst!



En äkta vedugn som de tillagade pizzorna i. Jätte gulligt, men det blev lite varmt efter ett tag...




Var så himla hungrig och pizzan såg så god ut så jag hann inte ta en bild innan jag hade satt mina tänder i den! Haha

My life, My style


Ska in och kolla på bio ikväll

Ska in och kolla på bio ikväll


Godmorròn Godmorròn!

Sitter i mina sovkläder och skriver gick precis upp, ska sätta mig och äta mammas goda frukost med färska fralllor, mums!

Ser inte ut att bli så jätte fint väder idag, så ska nog hålla mig inne, kanske börja skriva en packningslista till USA snart bär det av!

Say me the truth.

If you say you want me.
You say you want me.

Say you need me.
Then write it in a letter for me.

Say you want me.
Then text me on the cell phone.

Say you love me.
Then put me in a love song.


Imma be the flyest chick



Nu är jag äntligen klar med all min musik och uppgradering av min iPhone, känns skönt att ha allt klart till USA. På lördag ska jag, Hanna, Lisa och Josefin åka till stranden och ha en hel mys dag. I augusti när alla är hemma igen från alla resor ska vi åka ner till Lisas sommarställe vilket ska bli jätte mysigt och crazy!

Tänkte bara tipsa om en film jag såg här om dagen; Love Happens


Lycklig

Åhh!.. Jag är så himla lycklig! Mamma kom precis med nyheten om att vi ska gå på Lars Winnerbäck på fredag, hur grymt är inte det?! Längtar hur mycket som helst, ska ta hur många bilder som helst!

Men nu tänkte jag lägga upp några bilder från de närmaste dagarna.
Se och njut










Avslutar med en bild på Hanna.

New in my headphones

Är hemma hos Hanna en snabbis och får lite av hennes grymma musik!
Så nu är jag nästan klar med allt till USA, måste ju ha bra musik med mig som jag kan lyssna på planet. Lägger nog in lite bilder senare när jag försökte åka vattenskidor och lite tokiga bilder på min febriga Hanna-Banna.
Ser ut som om det varma och fina vädret börjar att hitta sin väg tillbaka till Kungsbacka, vilket jag gillar mycket, till helgen åker jag nog till stranden om det blir fint. Men nu ska jag kila hem igen, hörs snart!

You can get electric shock from my flow.

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag nu, men jag har varit upptagen med annat, som att äntligen få sitt efterlängtade sommar lov!

Igår så åkte jag vattenskidor för första gången, men det gick faktiskt ganske bra och alla tyckte att jag var jätte duktig. Men herregud vad ont jag fick i min lilla rumpa! Trillade ett antal gånger rakt på rumpan. Men får pröva att åka mågon mer idag när det blir fint väder. Idag har jag och Hanna varit inne i Göteborg och gått runt som två zombisar! Haha, båda var jätte trötta och sega, men kul hade vi med en massa skratt.

Sen har jag kollat på IFKs träningsmatch idag mot något engelskt lag som är här i kungsbacka på träningsläger denna veckan, matchen slutade 1-1, så där std vi i regnet, men trevligt var de.

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder som jag har tagit, men håller på att fixa med min musik nu så laddar upp de om en stund.

Göteborg

Sitter hemma hos Hanna, Göteborg nästa!

Somebody said you got a new friend.

Mmmh... Grillen är på och det både vattnas i munnen och kurrar i magen, efter en lång dag på standen blir man riktigt hungrig!

Hanna kommer hit senare, och så får vi se vad vi hittar på. Dit vinden bär oss under våran vingar.

Happiness

Sitter och bloggar ute på våran altan, klara inte av mer sol nu!
Jag och Hanna har varit i vitasand hela dagen, Lisa skulle med också men hon försov sig och missade bussen, tråkigt...

Men Hanna och jag var där tidigt, det var vi och campingfolket, men under dagen fylldes bara stranden på och till slut var det helt fullproppat med folk. Men nu orkar jag inte skriva mer, så jag tänkte att jag visar er min dag i bilder istället.





Mina skor från American Eagle.




Men nu ska jag smöja in med med massa bodylotion, för som vanligt glömmde jag att ta på mig solskydd.

Yesterday

Hann inte blogga något mer igår. För när jag var på väg hem träffade jag Hanna och Lisa så vi gick och kollade lite i affärer, och sedan åkte jag och Lisa hem till mig, så hade vi en riktigt myskväll med film och godis. Tänkte bara lägga ut en bild på min outfit från igår.


Byxorna kommer från Zara.
Tröjan kommer från Gina Tricot.
Skorna från H&M.
Solglasögonen från Zara.


Hade på mig ett halsband som är min mammas gammla.

10 dagar kvar!

                          

Rensar mitt kontor.

Städar lite på mitt bord i mitt och Julias rum. Idag är det ju sista dagen här, så vi har precis bjudit på fika vilket blev väldigt lyckat, hoppas att få komma tillbaka hit nästa sommar har verkligen tyckt om att jobba här med alla snälla kollegor. Men nu ska det bli väldigt skönt med sommarlov, Julia sa att det ska bli jätte fint väder till helgen vilket jag hoppas på, för då kan jag och tjejerna åka till Åsa beach.

Baka, Baka liten kaka...

Har precis ätit klart och är hur mätt som helst. Det blev pizza idag, ingen här hemma orkade inte att ställa sig vid spisen och vi kände oss insperations lösa.

Bakade också till imorgon fick hjälp av min bror med, det blev chokladmuffins och schakrutor. Men tror att jag bara tar med mig muffinsen till imorgon. Vet inte vad som har hänt har kommit in i någon slags släng av att baka hela tiden. Tycker att det är väldigt roligt att baka och laga mat, skulle kunna tänka mig att bli kock, men skulle nog inte klara av stressen och att någon står och skriker på en hela tiden kolla bara på Gordon Ramsey på kanal 5.


Ser det inte gott ut?

Chokladmuffinsen som jag ska ta med imorgon.

Mycket konsecentrerad bagare!

Är inte förklädet för fint? Har gjort det själv, haha

Nää, ska nog inte bli kock fortsätter nog efter min dröm om att bli inköpare och kanske designer.

Men nu kommer Jasmin och ..... som ska låna lite filmer av oss, vi har ju ganska många vill inte skryta, men vi brukar kallas för lilla videobutiken, haha nej nu skojja jag, men vi har faktiskt en hel del. Vilket jag tycker att jätte bra för jag älskar att kolla på film, och kan kolla på en film hundra gånger. En av mina favoriter som alltid kommer att vara på min topplista är "A Cinderella Story".



Summertime!

Har tittat ut massa fina kläder, som jag är hur sugen som helst på att köpa, alla är väldigt sommriga, vilket känns lite konstigt när man tittar ut genom fönsret och så öser det ner...
Men kände ändå att jag ville lägga ut sakerna som jag har hittat. Jag bara älskar hatten längst ner, på väg hem idag ska jag spring till Zara och köpa den, har letat efter en sån hatt i evigheter nu, och så bara hittade jag den sådär när jag var ute och surfade efter kläder.

Några utav kläderna kommer från forever21 som finns i bl.a USA och London, så tänkte att jag skulle kolla lite extra efter dom, när jag åker till USA.

Har en liten smyg förelskelse i playsuit, har två stycken hemma men fler ska det bli.
Det är också otroligt snygg med lite baggy jeansshorts högt upp i midjan och en magtröja till, som den gråa nedanför. Man kan även ha andra tröjor till, och instoppat. Mycket snyggt! Det kommer jag att investera.


Jewelry


Look of to day-Safari


We are not sorry.

Hann inte blogga något mer igår, för jag kollade på matchen och Jasmin kom hem till mig efter jobbet och vi hade massa att prata om!
Jag prövade även att baka 5 minuterskolan igår och den blev jätte god, men jag gjorde ett lite misstag, när man skulle ta tre teskedar kakao så råkade jag ta tre matskedar istället, haha. Men det gjorde inget för jag löste det med att hälla i lite mer av alla andra ingridienserna ( oj svår stavat ord ) så det blev jätte bra alla tyckte att det var jätte gott, så funderar på att baka en ny omgång till imorgon eller så ska jag göra muffins, ska försöka att ta en bild på resultatet sen så ni kan få se.

Tog bussen till jobbet idag, och på pendeln så funkade inte avläsarna till busskorten, så alla som gick på stod där som frågetecken, är det inte lite dåligt att de inte funkar, och att det inte står någon som jobbar på västtrafik där och säger att de inte funkar istället för att gå runt i vagnen och smila...  

Till helgen tror jag att det bär av till Åsa beach igen med Lisa, Hanna och Josefin. Får se om det kanske blir någon mer som hänger på. Älskar verkligen att packa en picknick och vara på stranden med tjejkompisarna. Då mår man toppen!


Haha såhär ser det ut, mycket nöjd med bilden, gjorde den i piant!
HAHAHA



Det är bestämt!

Eftersom jag och Julia slutar på fredag efter fyra veckor här inne på kontoret, så har vi bestämt oss för att baka något till våra söta kollegor. Så jag tänkte att man får ju kolla upp en back-up plan om man helt glömmer bort att baka och kommer på det 23.00 på kvällen, så då kom jag på att man kunde göra 5 minuters kola, min kusiner brukar göra detta ibland det är jätte lätt, och fort går det ju med, vilket är mycket bra.
Men här är receptet i alla fall om ni också blir sugna på att baka något fort.


Recept:
3 tsk kakao
3 msk vetemjöl
2 dl strösocker
75 g smör
3 msk ljus sirap

Blanda alla ingridienser i en kastrull och låt det koka under omrörning i ca 5-10 minuter. Häll sedan upp smeten på smörpapper på en plåt, och låt det stelna och skär sedan ut bitar.
Färdigt att mumsa på!


Men nu tror jag att jag ska bege mig hemåt. Hörs senare puss

You're the one of my kind.


Klänningen som jag köpte igår kommer från H&M. Hittade den i ett
hörn långt in i affären så fick gräva ett tag innan jag hittade den.



Sitter och lyssnar på Soulsister med Julia, idag har vi jobbat på bra, så vi tyckte att vi var värda en liten paus. Julia sitter inne och kollar på gossips.se, mycket bra blogg om man är intresserad av skvaller runt storbloggarna. Men själv föredrar jag mode och kläder framför skvaller, men alla är vi olika.

Ikväll ska jag kolla på matchen med med stort M! Tysklad VS Spanien, HEJJA TYSKLAND!!

Vill ha, ge mig nu!!


Hur snygga är de inte! Jag måste bara köpa dem, kan inte bestämma mig för en så jag tar båda! Haha

Lyx VS budget







I have a disease!

Lägger bara in bilderna fort, för tänkte kolla på matchen som börjar nu. Blev inte så mycket idag, men försöker att inte shoppa för mycket innan USA, måste ju fortfarande kunna skylla på att jag har ett behov av 13 nya klänningar när jag har minst 20st hängande hemma i garderoben!


Älskar den redan, så himla fin. Väldigt sommrig och ledig.

Har lite melonskal under nageln, haha!

Var faktiskt i stort behov av ett par nya skor, och H&M är helt okej.

Gillar detaljen med dragkedja.

Men nu ska jag springa till TV och kasta mig i soffan!!

Resten av min dag.

Tog tåget hem idag från jobbet men stannade i kungsbacka och träffade min bror medans min pappa klippte sig. Vi gick runt och kollade lite och såklart så köpte jag lite saker... Ni får se senare. Bjöd min bror på glass med, så nu känner jag mig super snäll! Haha. När pappa var klar med klippningen köpte vi thiamat och en hel melon, jag tog lite foton under dagen, men hann inte ta på hela melonen för alla var så himla sugna på att äta upp den! Haha.


Siam, den bästa i kungsbacka innerstad!

MUMS!!

Affären kan jag ju avslöja en av mina favoriter!

Lägger upp inköpen snart, var inte oroliga!

Träning

Nu flyr jag ut ur arkivet och beger mig av mot träningslokalen!


Inte min lyckodag idag...


I'm not the girl you're takin' home so I keep dancin' on my own.

Nu är det bara tre dagar kvar här på jobbet. Känns skönt att få sommarlov!
Sitter och kollar lite på kläder som vanligt, är inne på abercrombies hemsida och kollar vad jag ska köpa när jag är i USA. Hittade många fina saker men lägger inte upp alla. Men här är tre saker.





Älskar den T-shirten, hur snygg är den inte, finns i flera färger, ska nog köpa med mig alla färger hem! Haha, men hur söta är inte flipp-floppen, jag brukar inte ha på mig flipp-flopp men skulle kunna tänka mig att sätta på mig dessa söta!

Men nu ska jag och Julia kila in i arkivet igen! Hörs snart


Sleepy

Känner att huvudvärken börjar komma smygande, jag är så himla trött kan knappt hålla mina ögon öppna!
Vill bara hem och lägga mig i min säng och sova!

Ett inlägg innan fikan.

Skönt att Julia är tillbaka på jobbet allt är sin ordning, just nu sitter hon och leker med min kamera, vilket nog ger den ett bra betyg från henne. Sitter och väntar på att någon ska stick in huvudet i vårat kontor och säga att det är morgonfika, men får väl vänta lite till då antar jag. 
Detta är sista veckan för mig på jobbet, ska bli skönt med semester. Mamma och jag planerade massa utflyckter som vi ska göra nästa vecka när alla i familjen är lediga, åka ut med våran båt till de olika öarna är ett måste, och bara turista i sin egen stad är väldigt mysigt, så det blir nog en picknick inne i göteborg med.


Eclipse

Snart ska jag och mamma åka in och kolla på Eclipse, ska bli jätte mysigt.


Lycklig syster med sönder bränd rumpa!

Tänkte skriva lite om dagen, men kan nog inte sitta förlänge på min onda rumpa som är helt knallröd. Jag och Lisa har spenderat nästan hela dagen i Åsa beach, och båda två brände sig jätte mycket. Så nu håller jag mig helst i skuggan. Uppe tidigt var jag idag med och packade en picknick till stranden, jag hade mig mig massa bakverk och kakor mendans Lisa hade med sig melon, jordgubbar och fler nyttiga saker. Tycker att vi kompliterar varandra bra då vi satt och mumsade ur varandras picknick mat.
Första doppet blev det för mig idag med, har blivit lite av en badkruka med åldern. När jag var mindre älskade jag att bada och var i jätte länge och ville bada nästan så fort snön och isen var borta, men inte nu längre. Men är inte värre än Lisa som jag nästan fick tvinga ner i vattnet så det känns väl skönt.
Träffade Emma och Josefin också precis när vi skulle gå så det var väl lite otur, men jätte kul att träffa dem iaf. Om jag inte träffar Emma innan hon åker önska jag dig en grym resa!
Min bror kom hem idag också från Sportscamp, så det var kul att träffa min saknade bror

 Tog lite bilder idag också som jag tänkte visa.




Min fina frysbox, eller vad det heter, är den inte fin?





Kolla in linjen på Lisa!





I väntan på bussen.

Men nu ska jag vara social med mina gäster

Friday i'm in love.











Casio

Tänkte att jag skulle lägga in en bild på min nya kamera.
Hittade inte riktigt min, men denna är väldigt lik.




Ensamt men soligt

Kom och tänka på att denna dagen kommer att bli ensamt på jobbet utan Julia. Får sitta med alla meterhöga pärmar själv. Andreas har inte kommít än, och kommer nog inte på en timma. Men en sak som är posetiv är att det är jätte fint väder ute, hoppas att det håller sig till ikväll. Men nu måste jag fortsätta!

Nya inköp och besök

Idag köpte jag en ny kamera! Den är jätte fin svart är den, är inte så jätte bra på kameror, men ska lägga in en bild på den senare. Kollad vem som hade namsdag idag och det var Mirjam som tjej namn så kameran får heta Mirre. ( Mamma och jag döper de flesta nya produkter, våran gräsklippare heter Gustaf ex. haha, vi är lite knäppa ibland.)Men i alla fall fick jag en jätte bra försäkring på min kamera så nu kan jag kasta runt den lite hur jag vill, haha. Kanske inte hur jag vill, men om den går sönder så ska de laga den åt mig utan kostnad, vilket är bra om man är så klumpig och klantig som jag.

Lisa kom förbi också hon har varit i Italien, lägst ner i tån. Vi tog en promenad, och sen gick vi hem till mig så jag kunde visa min stolthet till kamera. Mamma och pappa sitter och kollar på lyxfälla i vardagsrummet, sitter och lyssnar på med ett halft öra på jätte töntiga och barnsliga gamligar. Är det inte sjukt att man kan bråka så mycket med sina grannar, hoppas att jag inte får sånna grannar den dagen jag flyttar hem ifrån!

Tänkte lägga in en bild på min nya tjol med från Zara.
Är den inte för söt med alla små skor!




Lång väntan

Sitter och väntar på att klockan ska bli 16.00 för då har jag bestämmt att jag ska gå från jobbet. När jag kommer hem ska jag träffa Lisa, hon har varit utomlands i en vecka nu, kom inte ihåg vart för hon reser så mycket på sommaren så jag håller inte på ordning på allt.

Imorgon blir jag själv utan Julia för då är hon på Peace and Love, hoppas verkligen att hon får jätte kul, och att hon får med sig alla sina saker hem och ett tält som ingen har pissat på!

Men nu ska jag gå och ta en sista titt i arkivet.

Vackra

How can you look at me as if I was just another one of your deals?

I promise to love you every momet forever.

Det finns dom som aldrig går över gränsen
Fast gränsen är så snäv så man står still
Alla dom som inte ens vågar önska
Och därför vet dom inte alls vad dom vill.

Something in you
Brought out something in me.

I don't belive in much,
but I belive in you.


Beslut ångest!

Sitter och kollar på Iphone skal. Man vill ju göra sin egen Iphone lite mer persoling eftersom det kryllar av Iphones över allt. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket finns så många fina!





Back to basic

Sitter och kollar på Twilight trialern, tror att jag har kollat 5ggr. i rad nu. Ååh jag vill verkligen se den!
Har läst alla böckerna och själv tycker jag att den första och sista boken är bäst. Men det ryktas ju om att Stephenie Meyer ska skriva en femte bok. Först skulle hon ju skriva en ny bok om allt ur Edwards synvikel, men hon fick så mycket kritik för det, så nu ska hon kanske skriva en femte bok!
Jag hoppas verkligen att hon skriver en till, en jätte lång bok som aldrig tar slut. Twilight böckerna är nog några av de bästa böckerna jag någonsin läst, man blir helt uppslukad, vilket jag älskar med bra böcker. Jag tror att med alla Twilight filmerna har idealkille/drömkillen förändrats mycket i många tjejers ögon. Edward är vekligen gammaldags i sättet och älskar Bella över allt annat och gör verkligen vad som helst för henne, vilken tjej skulle tack nej till en sån kille?

Hann inte blogg något igår kväll efter min träning för då hade jag fullt upp med att baka kärleksmums till mina kollegor på jobbet. Kärleksmumsen blev jätte bra, och alla tyckte att de var mycket goda.

Denna veckan har verkligen gått jätte fort, jag har bara en vecka kvar här på jobbet nu. Och sen när jag får lov kommer jag verkligen uppskatta varje minut. Men får inte börja tänka på lov en, en vecka kvar, en vecka kvar!

Nu måste jag fortsätta jobba.


RSS 2.0