Jobbar på bara.

Sitter och jobbar på mitt slutprojekt i Digitaltskapande, tänkte att ni skulle få en smygtitt men jag är långt ifrån klar.


Min egna drog!

Titta vad mamma har köpt till mig, super lyckligt tjej här borta! Älskar Sofis mode, och idag är den extra tjock 100 sidor till och med. Vill börja läsa den nu men samtidigt vill jag spara på den så länge som möjligt så därför kollar jag på Keeping up with the Kardashians för att distrahera mig själv lite.


Carzy stocking

Lägger upp en dagens:


Bara vanligt tjatande från Erika.

Hade en rolig pluggstund idag med Jasmin. Men just nu ligger jag och lyssnar på Melissa Horn och funderar på att kolla på dagens avsnitt av Stylistena. Imorgon har jag inställd matte så jag börjar 11.50 inte helt fel, och denna sovmorgon som en belöning att jag tig mig upp kl.07.00 imorse och så fort jag vaknade tänkte jag bara förra veckan var kl.06.00 vid denna tid. Men jag ska inte klaga för vädret idag har varit helt underbart, fortsätt så! 

When you can wear what you feel, What do you wanna say?




Är inte största fanet av sommartiden just nu. Man får ju gå upp mycket tidigare än vanligt, usch det känns inte bra. Men nu ska jag börja fixa mig och om jag är snabb kanske jag hinner äta frukosten framför tvn med ett Friends avsnitt.


Turn on the lights

Sitter och jobbar med mitt arbete om utseende. Har precis tagit bilder på Alice och hon var jätte duktig.


En vårig väska



Vad tycker ni om min mintgröna väska, är den inte bara super vårig. Köpte den i London för något år sedan, kanske ska detta bli den nya favoriten för ett tag vem vet. Vad tycker ni?

Tim Walker

Har fått en nya favorit fotograf, han har jobbat jätte mycket för Vouge och han tar helt fantastiska bilder!
Tänkte att ni skulle få ett smakprov.



Hittade sedan att han har gjort en bok med bara en massa bilder i. Skulle väldigt gärna viljat att den skulle finnas i min bokhylla, men den kostade 685kr, det var kanske life saftigt...


Tar det lugnt i skolan


God morgon

Sitter och försöker att få inspiration till mitt nya projekt i denna kursen.


WOW!!!!

Idag hämtade jag och Hanna ut våra biljetter till WOW, haha erkänn rolig förkortning, Way Out West!!!!


I keep dancing on my own....

So all I need is a time machine...

I'm gonna love you like I'm indestructible...
 
 

This is a cold war


Miljön, den får vi inte glömma!

Förlåt för att jag inte har varit lite passiv det senaste, men jag har jobbat med min muntliga presentation. Den ska handla om miljön och jag börjar få till den riktigt bra nu. Ni skulle se mig nu när jag skriver förresten, har stukat mitt finger, så det blir lixom en tagent i tagen med vänstra pekfingret, ni skulle bara veta hur lång tid det tog för mig att bara skriva det här! haha. Men tänkte att ni skulle få se en liten smygtitt av mitt arbete, såklart är det powerpoint det är ju typ det bästa som finns!



Solsidan


Nu blir det Solsidan med hela familjen, och sen såg jag att det inte gick någon Wallander idag. Så tror att vi ska kolla på Johan Falck istället.

No inspiration

Hade en jätte trevlig utekväll igår, med att fira Elin och Nicolina. Glömde min kamera hemma, så det blir nog inga bilder. Men nu måste jag koncentrera mig på match, ska spela match idag sedan blir det fika hos farmor och farfar.

Nu måste jag verkligen packa väskan!

Cosmo


Sitter och frossar i den nya Cosmo. Senare av dagen kommer min kusin hit och då ska jag vara barnvakt, och till kvällen bär det av in till Göteborg och fira Elin och Nicolina som fyller 18.

Let's rock the boat


Sitter och klipper men jag vill inte avslöja till vad, men kanske någon annan gång. Men hur som helst kommer det att bli väldigt bra. För övrigt lyssnar jag på Lisa Miskovskys nya låtar, de är faktiskt jätte bra jag rekommenderar er att söka upp henne på Spotify.

För riktiga pro's

Satt och surfade runt lite och hittade det här. Ett tangentbord från Appel. Och på beskrivningen står det "keyboard for MacBook pro’s". Så om någon känner sig träffad för det gör i alla fall inte jag, men om någon gör det kan ni gå in och kolla här.   


Forget about the pricetag



Kunde inte blogga igår, för mitt internet ville inte vara med mer och jag var väldigt nära på att slänga mordemet i golvet och hoppa på det! Gud vad arg man kan bli när tekniken inte funkar som man vill. Men nu är jag i alla fall i skolan och har släpat på min stora träningsväska hit och knökat in den i våra pytteytte små skåp. Så efter skola blir det raka vägen till bussen och ner till träningen.

Tyckte att bilden var så himla fin, ångrar att jag inte la till en tusenlapp när jag köpte min kamera oc köpte en liten systemkamera istället, men man kan inte få allt här i livet.

Pink or Yellow?



Hur fina eller jag kanske mer ska säga coola är inte dessa? Vill ha båda två!! De är ju bara så sjukt snygga, och vilka härliga färger! Jag vill bara trippa fram i dessa på gatorna och genom korridorerna och riktigt fånga allas uppmärksamhet med dessa super balla skor. När jag ser skorna kan jag inte låta bli att le lite, de påminner dock lite om platåskorna man hade när man var liten med lila roser och rosetter på. Men dessa är lite coolare och på en helt annan nivå enligt mig!

wisdom


The Big Bang Theory



Jag tänkte att jag kunde tipsa er om någon serie som jag gillar att kolla på. Den oslagbara favoriten kommer nog alltid att vara Friends sedan är ju Sex and the city mycket bra. Men en serie som jag har börjat gilla är The big bang theory, man får kolla några avsnitt innan man lär känna alla de olika karaktärerna, men den rekommenderar jag verkligen!

Koraller


Så fina, och super härliga färger. Kommer från GinaTricot, kanske kommer det att hänga en av dessa i min garderob om en liten tid.

In my dreams





my new nails



Vad tycker ni om mina nya naglar då, eller jag nya naglar, bara nytt nagellack. Nagellacket heter Mermaid, tycker att det var jätte fint vill ha lite färg nu på naglarna när det är lite vår i luften. Just nu kollar jag och resten av familjen på Solsidan.

Planer om morgondagen

Känner mig inte jätte frisk just nu, så det blev ingen träning idag för mig. Imorgon ska vi åka på UF-mässan nere i Falkenberg. Ska bli jätte kul att åka ner och kolla in alla roliga UF-företag det är ju mer än 100 stycken där tror jag. På våran skola har vi cirka 30 UF-företag men jag tror inte att alla våra UF-företag kommer att vara där nere. Men om jag hinner får jag passa på att ta ut lite pengar innnan vi åker ner, vem vet man kanske hitta värsta smarta saken, eller billiga söta smycken. Får se, om jag köper något lovar jag att lägga upp bilder, tänkte ta med kameran ner imorgon med om jag kommer ihåg. Så ni kanske kommer att få se lite bilder. Nu ska jag kolla vidare på Bygglov på tv4.

RSS 2.0